Çizme'de Türk zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Çizmede Türk zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Terim'li Fiorentina ve Hakan'lı İnter karşı karşıya

Sezon başından bu yana beklenen İtalyan Ligi'ndeki iki Türk, Fatih Terim-Hakan Şükür derbisi bu gece TSİ 21.30'da Floransa'nın Artemio Franchi Stadı'nda oynanacak Fiorentina-İnter maçında yaşanacak. Türkiye Ligi'ni üst üste 4 kez kazanan, UEFA Şampiyonu olan G.Saray'ın eski hocası Fatih Terim ile golcüsü Hakan Şükür'ün bu mücadelesi merakla bekleniyor.

GOLÜN İMPARATORU

Fiorentina maçı öncesi İtalya'da kahraman ilan edilen Hakan Şükür'ün Hertha Berlin'e attığı golden sonra değeri arttı. İtalyan basınına göre 65 milyon Türk, Hakan Şükür'ün gol atmasını istediği maçın berabere sonuçlanmasını arzu ediyor. Bu arada La Gazzetta delo Sport Gazetesi, 'İtalyanca'yı kusursuz anlayan ve konuşan Hakan, Avustralya'dan göç ettiğinden beri hala düzgün konuşamayan Vieri'ye ders versin' önerisini yaparken, Çizme'de Hakan Şükür'ün yeni lakabı 'Golün İmparatoru' oldu.

TERİM'E MESAJ GÖNDERDİ

G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasını arzu ettiğini belirten Hakan Şükür, Fiorentina maçı arifesinde Fatih Terim'e de bir mesaj göndererek 'Özür dilerim ama gol atmasam bile maçı kaybetmeyeceğiz' dedi. İtalyan gazeteleri ise Terim'in 'Hakan gol atsım ama maçı biz kazanalım' dediğini öne sürdü. Bu arada Fatih Terim ve Marco Tardelli ikinci kez karşı karşıya gelecek. İki hoca 22 yıl önce futbolcuyken yine Floransa'da İtalya-Türkiye özel maçında rakip olmuşlardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!