Çizme Ümit'e hayran

Güncelleme Tarihi:

Çizme Ümite hayran
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

5 ünlü İtalyan hoca G.Saray’ın genç yıldızını takibe aldı

Juventus Teknik Direktörü, Ancelotti ile bu kulübün ezeli rakibi Milan'ın hocası Zaccheroni'nin transfer listesinde Ümit ismi birinci sırada. F.Bahçe'nin eski hocası Zeman, Ümit ile birlikte Tayfun'u da Fiorentina'ya istiyor. Scala ile Bologna'nın teknik adamı Goudelin de Ümit için sırada...

Liste başı oldu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Ümit Davala, İtalya'daki ünlü teknik adamların gözdesi. Transfer heveslerini bir süre, bir başka G.Saraylı Hakan Şükür üzerinde yoğunlaştıran çizmenin ünlü kulüpleri, şimdi de teknik adamlar aracılığı ile transfer oklarını genç Ümit Davala'ya çevirdiler.

İki büyük sırada

Juventus teknik direktörü Carlo Ancelotti ile birlikte bu kulübün ezeli rakibi Milan teknik direktörü Alberto Zaccheroni de sarı kırmızılı takımdan Ümit'i transfer listelerinde ilk sıraya aldı. Bu iki ünlü teknik adamın ilgisi üzerine İtalya'da gözler biranda Ümit'in üzerine çevrildi.

Zeman da var

Ümit'i listelerine alan diğer teknik direktörler arasında Bologna'nın hocası Goudelin ile İtalyanların kurt hocası Scala da var. Bu arada, F.Bahçe'den ayrılan ve Fiorentina ile flört eden Çek asıllı İtalyan teknik direktör Zeman ise, Ümit ile birlikte F.Bahçeli Tayfun'un da yeni kulübüne transferleri için kolları sıvadı.

3 takıma gol atmıştı

İtalyan teknik adamlar, Ümit Davala'nın oyun disiplinini, istikrarını, oyundaki sürekliliğini, kazanma hırsını ve değişik yerlerde oynayabilme ve aynı randımanı verme özelliklerini sıralarken, ondan övgü ile sözediyorlar. Ayrıca, Avrupa kupası maçlarında Juventus, Milan ve Bologna gibi İtalyan takımlarına attığı goller, G.Saraylı yıldızın Çizme'deki değerini bir kat daha artırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!