Çin'de Cimbom aşkı

Güncelleme Tarihi:

Çinde Cimbom aşkı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2001 00:00


Bayram AYDIN
Haberin Devamı

G.Saray'ın ünü sınırları aşıp, Çin'e kadar uzandı. Ülkenin önemli denizcilik şirketlerinden Cosco, sarı kırmızılı kulübün promosyon ürünlerini pazarlamak için harekete geçti. Ayrıca özel maç talebinde bulundular

PROMOSYON GİRİŞİMİ

Kıtaları aşan Galatasaray sevgisi Çin'e uzandı. Çin'de sokaktaki adamın Galatasaray, Hagi ve Hakan Şükür sevgisi gün geçtikçe büyürken, ülkenin büyük bir denizcilik şirketi olan Cosco, sarı kırmızılı kulübün promosyon ürünlerini ülkelerinde pazarlamak için girişimde bulundu.

BÜYÜK TALEP VAR

Martı Konteyner Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Erdal Tokcan, Cosco Şirketi 2. Başkanı Li Jian Hong'un kendilerine başvuruda bulunduğunu belirterek, ‘‘Çin'de G.Saray'ın forma, eşofman ve tişortlerine karşı büyük bir talep varmış. Geçen yıl Çin'e gelen Manchester United'ın, 150 bin forması satılmış’’ dedi.

FUTBOLCULARA DAVET

Şirket 2. Başkanı Li Jian Hong, sezon sonunda Galatasaraylı futbolcuları eşleri ile birlikte 10 gün Çin'in Şanghay, Dalin ve Pekin kentlerinde ağırlamak istediklerini, sarı kırmızılı takıma Çin Milli Takımı ve Dalin takımı ile özel bir karşılaşma yaptırma taleplerini de bildirdiler.

Jardel bombaladı

Haberin Devamı

G.Saray’ın dünkü idmanında Jardel fırtasını esti. Teknik direktör Lucescu ve yardımcısı Balint tarafından yaklaşık 15 dakika süreyle özel olarak çalıştırılan Brezilyalı santrfor kanatlardan yapılan ortalara isabetli vuruşlar yaptı. Tek pas ve şut çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçta, tecrübeli futbolcular, gençlere şans tanımadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!