Cimbom'da Caner krizi

Güncelleme Tarihi:

Cimbomda Caner krizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2010 00:00

Kötü oynayıp Reyes’in attığı gole neden olduğu için oyundan çıkarılan Caner, kendisinin yerine giren Dos Santos’un elini sıkmadı ve Rijkaard’ın yüzüne bile bakmadan direkt soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın genç solbeki Caner Erkin, Atletico Madrid maçında oyundan erkenden alınınca kriz çıkardı...
Vicente Calderon Stadı’ndaki kritik mücadelede kötü oynayan ve 23. dakikada Reyes ile gelen gol öncesi gereksiz bir faul yapıp takımının 1-0 geriye düşmesine neden olan Caner, 36. dakikada oyun kenarına alındı. Ancak, daha ilk yarı bile bitmeden oyundan çıkarılmasına sinirlenen genç futbolcu, hiç beklenmedik tepkiler gösterdi.
Oyuncu değişikliği sırasında forma numarasının yazılı olduğu tabelayı görünce şaşkınlığını gizlemeyen Caner, saha kenarına geldiğinde, yerine giren Giovani Dos Santos’un elini sıkmadı. Sarı kırmızılı futbolcu bununla da yetinmeyip, malzemeci Erkan’ın uzattığı montu sinirle çekiştirip, yedek kulübesine uğramadan direkt soyunma odasına gitti.
Rapor istenecek
Teknik direktörü Frank Rijkaard’ın yanına hiç uğramadan sinirli biçimde sahayı terk eden Caner’in bu davranışı, karşılaşmayı tribünden izleyen yöneticilerden tepki gördü. Sarı kırmızılı yöneticilerin, konu hakkında Rijkaard’da rapor isteyip Caner’e para cezası vermesi gündeme geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!