Cimbom’un gözü Torres’te

Güncelleme Tarihi:

Cimbom’un gözü Torres’te
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2006 00:00

21 yaşındaki Arjantinli’den "Evet" yanıtı alan G.Saray, bonservisi konusunda kulübü Racing Club’tan haber bekliyor. Carrusca’nın da övdüğü genç futbolcu konusunda başkan yardımıcısı Polat, "Bu transfer 1-2 gün içinde bitebilir" dedi.

G.SARAY, Carrusca’nın ardından bir Tangocu’ya daha göz dikti... Somoza’yı Villarreal’e kaptıran Cimbom, bu kez Arjantinli J.Manuel Torres için harekete geçti. Yönetimin listesine aldığı Arjantin Genç Milli Takımı’nda oynayan futbolcu hakkında Carrusca ile tercümanı Noray Nakis’in de olumlu rapor vermesi üzerine, sarı kırmızılı idareciler Racing Club’ta forma giyen oyuncu için bir kez daha Arjantin’in yolunu tutuyor...

Ülkesinde G.Saray’ın daha önce istediği Mascherano’ya benzetilen 21 yaşındaki Torres’in geleceğin yıldızları arasında gösterildiği belirtildi. Gerets’in de Carrusca’nın menajeri, tercümanı ve Arjantinli’nin önerdiği futbolcunun kasetlerini izleyerek bu transfere onay verdiği öğrenildi.

Diarra kafa karıştırdı

Sarı kırmızılı yöneticilerin bu transferde Carrusca’yı da kullanarak takım arkadaşını devreye sokup genç yıldıza prensipte "evet" dedirttiği ifade edildi. Kulübü ile sözleşmesi olan Torres için G.Saray yönetiminin Racing Club’a 3 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu ortaya çıktı. Torres’in iyi bir kesici ve oynayıcı olduğunu söyleyen Carrusca, "Onunla aynı takımda oynamak bana keyif verir" açıklamasını yaptı. Başkan yardımcısı Adnan Polat da "Torres ile tam 2 aydır ilgileniyoruz. Takıma büyük katkı sağlayacak, aradığımız özelliklerde bir ön libero. Bu transfer 1-2 gün içinde bitebilir" dedi. Bu arada G.Saray’ın gündemindeki Lensli Aliuo Diarra, kulübünün sitesine kafa karıştırıcı açıklamalar yaptı. G.Saray’ın teklifini çarpıcı olarak değerlendiren Diarra, "Milli Takım’da oynayabilmek için ilk tercihlerim Roma ve Lens. G.Saray’a da saygı duyuyorum ve onların Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağını biliyorum. Ben de bu ligde oynamak isterim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!