Cimbom gibiyiz

Güncelleme Tarihi:

Cimbom gibiyiz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antrenör Dilmen, Şimşek'i G.Saray'a benzetiyor:

1- Lider Galatasaray her bakımdan açık ara önde. En çok gol pozisyonu üreten ekipler sıralamasında G.Saray'dan sonra Antalyaspor geliyor.

2- Ligin flaş takımı olarak anılan Gaziantepspor'un 3, Denizlispor'un ise 1 deplasman galibiyeti var. Biz 5 deplasmandan galibiyetle döndük.

3- 17 maçlık seriyi 24 puanla geçmekti. Kocaelispor'u yenersek bu çıta daha da yükselecek ve yeni hedefimiz 27 puan olacak.

Devleri solladık

Van deplasmanındaki takım tertibi, cesur ve başarılı kenar yönetimi ile dikkatleri çeken yardımcı antrenör Burak Dilmen, Antalyaspor'un, Galatasaray'dan sonra ligin en çok gol pozisyonu üreten ekibi olduğunu iddia etti. Rudiger Abramczyk'in yardımcısı, ligin en istikrarlı ekipleri sıralamasında Fenerbahçe, ve Trabzonspor gibi devleri de geride bıraktıklarını öne sürdü.

Fener'i geçerdik

Deplasman galibiyeti sıralamasında ligdeki 16 rakibini açık ara geride bırakan Antalyaspor'un iç sahada başarısız olduğu düşüncesine katılmadığını belirten Dilmen, ‘‘Masa başında kaybettiğimiz İstanbulspor ve hakem hatasının tescil edildiği F.Bahçe yenilgilerimiz olmasa, şimdi ligin flaş takımı olarak anılan Denizlispor'un, hatta Fenerbahçe'nin de üzerinde olacaktık’’ dedi.

Hücum ekibiyiz

Dilmen, şöyle devam etti: ‘‘Lider G.Saray, ligde her bakımdan açık ara önde gidiyor. Her maçta 8-10 net gol pozisyonları var. En çok gol pozisyonu üreten ekipler sıralamasında G.Saray'dan sonra yine biz geliyoruz. Kontratak takımı değiliz. Hücumu seviyoruz. Her maçta 6-7 net gol pozisyonumuz var. Diğer 16 takımın gol pozisyonu üretmekte böyle yüksek bir ortalaması yok.

Antalya'nın farkı

Sezon başından bu yana bir çok takım inişli-çıkışlı grafik çizdi. Bizim üst üste yenildiğimiz sadece F.Bahçe ve Erzurum maçları var. İç sahada puan kaybetsek de hemen arkasından deplasmandan galibiyetle döndük. Ligin flaş takımları olarak anılan Denizlispor'un 1, G.Antep'in ise 3 deplasman galibiyeti var. Denizlispor ve G.Antep ile Antalyaspor arasındaki fark işte burada.’’

Hedef, 27 puan

Sezon başında 17 maçlık seri için 24 puan hedeflediklerini hatırlatan Burak Dilmen, 4-2'lik Van galibiyeti ile 15'inci haftada 21 puana ulaştıkları için bu çıtayı yükselteceklerini söyledi. Dilmen, şimdi iç sahadaki Kocaelispor ve arkasından deplasmandaki Altay maçlarını kazanarak 17 maçlık seriyi 27 puanla bitirme hedefine yöneldiklerini de sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!