Cimbom gençlerine 4 attı

Güncelleme Tarihi:

Cimbom gençlerine 4 attı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2010 13:15

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de pazartesi akşamı Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesinde A Takımı ve A2 futbolcuları, teknik ekip ve idari kadrolar bayramlaştı. Antrenman sonrasında ise Gökhan Zan'ın doğum günü, arkadaşları tarafından pasta kesilerek kutlandı.

Milli takımlarda görev alan futbolcuların ve sakatlığı bulunan oyuncuların izinli olduğu çalışma yaklaşık 2 saat sürdü. Isınma ve açma germe hareketlerinin ardından Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, A2 takımıyla hazırlık maçı yaptı.

A takımı, Ufuk Ceylan (Aykut Erçetin), Ali Turan, Ahmet Kesim, Gökhan Zan, Emiliano Insua (Berk Neziroğulları), Elano Blumer, Mustafa Sarp (Cumhur Yılmaztürk), Ayhan Akman (Musa Çağıran), Barış Özbek, Juan Pablo Pino (Serdar Özkan) ve Harry Kewell (Aydın Yılmaz) ilk 11'iyle sahaya çıktı.

A2 Takımı ise Aykut, Sinan, Semih, Onur, Berk, Emre, Bilal, Mert, Merthan, İbrahim ve Anıl ilk 11'i ile mücadeleye başladı.

35'er dakikalık iki devre üzerinden oynanan mücadelede A takımı, A2 takımını 4-1 mağlup etti. A Takımının gollerini Juan Pablo Pino (20.dk, 30.dk), Elano Blumer (38.dk) ve Cumhur Yılmaztürk (61.dk) attı. A2 takımının tek golünü Anıl Dilaver (9.dk) kaydetti.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın akşam basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

 

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!