Cimbom beni çok arayacak

Güncelleme Tarihi:

Cimbom beni çok arayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2007 00:00

Arjantinli, kendisine şans tanımayan Gerets’e sitem etti, "Ülkemde başarılı olacağım. Milan gibi takımlarda oynayacağım. G.Saray beni geri isteyecek. Ama iş işten geçmiş olacak" dedi.

GEÇEN yıl transfer ayında G.Saray geleceğe yönelik transferler yapmayı planlamış ve bunun akabinde de Arjantin’de araştırma yapmıştı. Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin aradıkları oyuncuyu bulduklarını, "10 yıl Galatasaray hizmet edecek bir futbolcu aldık" diyerek Carrusca’yı İstanbul’a getirmişti.

Kulübeden çıkamadı

Büyük ümitlerle transfer edilen bu genç yıldız, Gerets’e takıldı. Kulübenin vazgeçilmezi oldu.Belçikalı teknik adam tarafından zaman zaman şans bulan ancak istediği kadar oynamadığı için kendisini gösteremeyen Arjantinli oyuncu, şimdi ülkesine geri dönerken, sarı kırmızılılara imalı sözler söylemeden de duramadı.

2 gündür ağlıyorum

"Galatasaray beni çok arayacak"
diyerek sözlerine başlayan Carrusca, Cimbom’dan ayrıldığı için 2 gündür ağladığını ve içinin buruk olduğunu ifade etti. Arjantinli, "Kader böyleymiş. Koca bir sezon geçti, bir maçta 90 dakika forma giydim, oda kupa maçı idi. Teknik direktör Erik Gerets beni kadroda hiçbir zaman düşünmek istemedi. Çünkü onun ülkesinden değildim. Kendisi ülkesinden biri olsaydım, şimdi G.Saray’dan ayrılmak zorunda kalmazdım" dedi.

Sarı kırmızılı takımda Feldkamp döneminin başlamasından sonra Alman teknik adamla tanışmadığını sözlerine ekleyen genç oyuncu, "Ne yalan söyleyeyim, sakatlığım boyunca gerekli ilgiyi görmedim. Şimdi sakatlıktan kurtuldum. Önce River Plate beni çağırdı. Ancak Boca Juniors daha ağır bastı. Gelecekte bir sürpriz olacak, G.Saray beni tekrar almak isteyecek.

Çok üzüntülüyüm

Boca Juniors forması altında başarılı olacağım. Milan gibi takımlarda forma giyeceğim. O zaman beni görecekler. Ancak iş işten geçmiş olacak. Aslında burada çok iyi arkadaşlarım oldu, onlardan ayrılmam da ayrı bir üzüntü" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!