Cim Bom 'pes' dedi

Güncelleme Tarihi:

Cim Bom pes dedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2012 00:53

Kayseri’nin çılgın isteği yüzünden Amrabat, Florya’dan döndü.Galatasaray’ın borsaya bildirmesiyle, “bitti” gözüyle bakılan Faslı futbolcunun transferi, Kayserispor yönetiminin son anda yüksek bonservis ücreti istemesi nedeniyle suya düştü.

Haberin Devamı

Saat: 14.00

Galatasaray, transferi KAP’a bildirdi, işi resmiyete döktü.

Saat:16.30

Kayserispor, işi yokuşa sürünce G.Saray,7.5 milyon Euro önerdi

Saat:17.30

Recep Mamur, Başkan Ünal Aysal’a, “15 milyon Euro isteriz” dedi.

Saat.18.45

G.Saray, bu transferin olumsuz sonuçlandığını borsaya bildirdi.

GALATASARAY, geçtiğimiz sezon ortasından bu yana kadrosuna katmak için çabaladığı Nordin Amrabat transferini rafa kaldırdı.
Sarı kırmızılılar, 5 milyon Euro’dan başladığı bonservis ücretinde 7.5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Ancak Kayserispor’un 15 milyon Euro istemesi üzerine Galatasaray, teklifini geri çekti.

Teknik direktör Fatih Terim’in Galatasaray formasıyla görmek istediği Faslı futbolcu için dün saatler 14.00’ü gösterdiğinde sarı kırmızılılar, Kayserispor’a resmi teklifini sundu. Birkaç dakika sonra da, borsaya transfer görüşmelerinin başladığını duyurdu.

Haberin Devamı

İlk teklifi 5 milyon Euro olarak yaptı

Cimbom, Terim’in 1 yıldır istediği Faslı futbolcuyu kadrosuna katmayı kafasına koymuştu.
Galatasaray, ilk teklifini 5 milyon Euro olarak yaptı. Kayserispor, olumsuz yanıt verdi. Cimbom, 1 milyon Euro’luk bir artış yaptı ama Anadolu ekibinin yanıtı yine aynıydı. Cimbom, renktaşıyla görüşmeler  yaptığını, borsaya da duyurmuştu. Kısa bir süre sonra Kayserispor’dan yanıt geldi; “Teklifinizi revize edin, görüşmelere başlayalım.”
G.Saray, böyle bir yanıt beklemiyordu. Amrabat bile, “Benim için 6 milyon Euro’dan fazlası çılgınlıktır” demişti...
Başkan Aysal, teknik direktör Fatih Terim, ikinci başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdürrahim Albayrak ile görüşlerini aldı.

Kayseri’den çılgın istek; 15 milyon Euro

Ve saatler 18.00’i gösterdiğinde bu transferi bitirmek için başkan Aysal, Kayserispor Başkanı Recep Mamur’u aradı.
Ve ikili arasında şu görüşme geçti...
Aysal: “Sayın başkan, biz Amrabat için limitlerimizi aştık. Ancak bu transferin iki kulüp adına da güzel sonuçlanmasını istiyoruz. 500 bin Euro daha verebiliriz. Teklifimiz 7 milyon 500 bin Euro.” Mamur: “Teklifiniz için çok teşekkür ederiz sayın başkan. Ancak bizim Amrabat için belirlediğimiz bonservis ücreti 15 milyon Euro.”
Ünal Aysal, Recep Mamur’un bu cümlelerinden sonra, transferden vazgeçtiklerini belirtti ve telefonu kapattı.
Kayserispor’un 15 milyon Euro istemesi, Galatasaray yönetimi içinde, büyük bir öfkeye neden oldu. Bütün bu gelişmelerin ardından, transferin olumsuz şekilde sonuçlandığı saat 18.45’te KAP’a bildirildi.

Haberin Devamı

NORDiN Amrabat transferinde neler olmuştu

25 Aralık 2011: Cimbom’u istedi

Nordin Amrabat, “Türkiye’de sadece Galatasaray’da forma giymek istiyorum. Başka takımlara kolayca gidebileceğim söyleniyor ama ben başka takımda oynamak istemiyorum” dedi.

28 Aralık 2011 : Kadro dışı kaldı

Amrabat’ın Galatasaray’a transferi için izin istemesi ve Kayserispor’da oynamak istemediğini ifade etmesi üzerine Anadolu ekibi, Faslı yıldızı süresiz kadro dışı bıraktığını açıkladı..

4 Haziran 2012

FIFA'ya gideceğim

Faslı futbolcu, “Gerekirse FIFA’ya gideceğim. Ben köle değilim. Transferim için 5-6 milyon Euro istemeleri normal. Ancak bundan fazlasını istemek çılgınlık” diye konuştu. FIFA’ya gideceğim

Haberin Devamı

5 Haziran 2012

Sadık kalacak

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Amrabat’ın son açıklamaları üzerine, “Köle ifadesi doğru değil. Sözleşmesine sadık olacak” dedi.

6 Haziran 2012

Bedeli neyse öderiz

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, “Süleyman Hurma ile 3 kez görüştüm. Biz Amrabat’ı bedavaya değil, bedeli neyse ödeyip almak istiyoruz”
ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!