Cim Bom eksik gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Cim Bom eksik gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2011 13:56

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış müsabakasında Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak olan Galatasaray, İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Bu sabah teknik direktör Bülent Ünder yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 top kapma oyunu sonrasında taktik çalışma yapıldı. 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı. Antrenmana izinli olan Kazım Kazım ve Milan Baros katılmadı. Sabri Sarıoğlu kondisyoner eşliğinde, Çağlar Birinci ise fizyoterapist eşliğinde koşu ve saha çalışmaları yaptı.

Öte yandan Galatasaray'ın 20 kişilik Antalya kafilesi belli oldu. Kafilede cezalı durumdaki Gökhan Zan, Milan Baros, Juan Emmanuel Culio, Kazım Kazım ile sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu ve Çağlar Birinci yer almadı. Galatasaray, öğleden sonra 15.30'da 1481 Incentive Organisation'un düzenlediği THY'nin özel seferiyle Antalya'ya gidecek.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takım, 4 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Mardan Stadı'nda Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek, mücadelede Özgür Yankaya düdük çalacak.

Galatasaray'ın Antalya kafilesi şöyle;

KALECİLER; Robinson Zapata, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan.

SAVUNMA; Servet Çetin, Lucas Neill, Emiliano Insua, Hakan Balta, Serkan Kurtuluş.

ORTA SAHA; Arda Turan, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Lorik Cana, Juan Pablo Pino, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak.

FORVET; Bogdan Sorin Stancu, Anıl Dilaver, Harry Kewell.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!