"Çılgınlar gibi yarıştık"

Güncelleme Tarihi:

Çılgınlar gibi yarıştık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2010 12:26

Valentino Rossi, 6 hafta sonra pistlere geri dönmesinin ardından aldığı dördüncülükten memnun olduğunu ve gelecek yarışta hedefinin podyum olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Rossi, bugün Sachsenring pistinde yapılan yarışta, özellikle son bölümde Casey Stoner ile olan mücadelesiyle göz doldurdu ve podyumu son virajda kaçırdı.

Rossi "4. olmaktan asla mutlu olmamıştım. Böyle sonuçtan memnunum ve sonunda güzel bir mücadele oldu. Keyif aldım." dedi ve yarışın özellikle ilk başlarında lastiklerden maksimum performansı alamadığı için zaman kaybettiğini söyledi.

Stoner ile olan mücadelesi hakkında konuşan Rossi, mücadeleye şakayla yaklaştı ve "Açık bir şekilde herkes için motivasyon kaynağıyım çünkü Stoner beni gördüğünde süper hızlı sürmeye başladı bu yüzden gelecek yarışta farklı bir sürücü gibi giyineceğim!"

"Stoner ile harika bir mücadele oldu ve onu tebrik ediyorum. Ancak sonuç tam tersi olsaydı 2008 Laguna Seca yarışı sonrasında olduğu gibi yakınırdı ancak bu bir yarış. Mutluyum çünkü yarışın sonunda gülüyordu."

Haberin Devamı

"İzlemesi de güzel olmuştur çünkü çılgınlar gibi mücadele ettik. Yarışın sanırım en hızlı 2. turunu attım ve Stoner'ı yakaladığımda Lorenzo çok uzakta değildi. Onu da yakalayabilseydim daha hoş olurdu." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!