Çile Kanaryam çile: 0-0

Güncelleme Tarihi:

Çile Kanaryam çile: 0-0
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2003 19:03

UEFA hesapları yapan F.Bahçe, kendi sahasında Diyarbakırspor'la 0-0 berabere kaldı. Fenerbahçe'de Fatih Akyel ve Mirkoviç, Diyarbakırspor'da da Kamil kırmızı kart gördü. Olaylar nedeniyle hakemin 3 ve 4 numaralı anonsları yaptırdığı maç, başladığı gibi golsüz sona erdi.

Haberin Devamı

FATİH'İN HASTALIĞI

Kalecilere çok az iş düşen maçın 7. dakikasında Cem'in soldan ceza alanına yaptığı ortada Ali Güneş'in kafa vuruşunda, top üstten auta gitti. 22'de Saffet'in sol çaprazdan kaleye sert şutunda Recep, topu kontrol etti. 28'de Fatih, hiç gereği yokken  Celallettin'e faul yapınca karşılaşmanın hakemi Kuddusi Müftüoğlu, önce 2. sarı kartını, ardından da kırmızı kartnı çıkarınca Fenerbahçe 10 kişi kaldı.

ORTALIK KARIŞTI

Hakeme itirazlarla bir süre duran oyunda, Fatih ile Celallettin'in tartışmasına diğer oyuncular da karışınca, iki takım teknik heyeti tartışmaya müdahale etmek için sahaya girdi. Ortalık bir anda karıştı. Karşılaşma, 3 dakikalık bir duraklamamnın ardından tekrar başladı.

ANONSLAR

Bu sırada sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle hakem Kuddusi Müftüoğlu, 3 numaralı anonsu yaptırdı. Sahaya yabancı maddelerin atılması sürünce hakem, bu kez 4 numaralı anonsu yaptırdı. Fenerbahçeli taraftarların yabancı madde atmaya devam etmesi nedeniyle Müftüoğlu, 37. dakikada oyunu durdurarak, 2 takım kaptanlarını yanına çağırdı. Kaptanlara yapılan uyarıdan sonra maç devam etti. 39. dakikada Erhan'ın soldan ceza alanına ortasında arka direkteki Johnson'un kafa vuruşunda, top yandan auta çıktı ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

SU ŞİŞESİ

Haberin Devamı

Maçın ikinci yarısında Fenerbahçe taraftarlarının saha içine attığı su şişelerinden birisi 51. dakikada, Diyarbakırspor kalecisi Şenol'un kafasına isabet edince Şenol, ceza alanı içinde yere yığıldı.Oyunu durduran hakem Kuddusi Müftüoğlu, Şenol'un tedavisinden sonra kale önündeki yabancı maddeleri temizletip, karşılaşmayı yeniden başlattı. Kaleci Şenol ayağa kalktıktan sonra kendisine yabancı madde atan tribünleri alkışlayarak protesto etti. 

Kemal, karşılaşmanın 62. dakikasında sol çaprazda hareketlenen Tuncay'ı topla buluşturdu.,  Tuncay, ceza yayı önüne kadar getirdiği topa uzak mesafeden oldukça sert vurdu. Meşin yuvarlak direğin yanından az farkla auta çıktı.

KAMİL VE MİRKOVİÇ'E KIRMIZI KART

Karşılaşmanın  67. dakikasında 2. sarı kartını gören Kamil, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın 71. dakikasında Murat, Alper'in arapasıyla kaleci Recep'le karşı karşıya kaldı. Kalecinin öne çıktığını gören Murat, yerden sert vurdu. Recep, kendisine çarpan topu 2. hamlede kontrol ederek, mutlak bir golü önledi. 
 
Maçın 75. dakikasında Fenerbahçe'de Tuncay sarı kart gördü. 

Rebrov'un maçın 87. dakikasında yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest atışta, kaleci Şenol, uçarak yumruklarıyla köşeye giden topu çıkardı. 

Uzatma dakikalarında kendisini geçen Evren'e arkadan sert müdahale yapan Mirkoviç, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Haberin Devamı

Karşılaşma 0-0 berabere sona erdi.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu

Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu **, Mustafa Emre Eyisoy **, Erhan Sönmez **

Fenerbahçe: Recep **, Fatih *, Ümit **, Mirkoviç **, Cem **, Ali Güneş *, Kemal **, Johnson **, Erhan * (Semih x), Tuncay *, Rebrov *

Diyarbakırspor: Şenol **, Ramazan **, Ömer **, Burhan **, Celalettin **, Hasan *, Deniz **, Ergin * (Dk. 33 Kamil *), Evren **,
Murat ** (Abdullah), Saffet * (Alper) 

Sarı kartlar: Dk. 9 Fatih (Fenerbahçe), Dk. 18 Ergin, Dk. 45 Kamil(Diyarbakırspor)

Kırmızı kart: Dk. 28 Fatih (Fenerbahçe) , Dk. 67 Kamil, Dk. 90 Mirkoviç

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!