"Çifte bayram yapmak istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Çifte bayram yapmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2009 12:58

Bursasporlu futbolcular Volkan ve Tuna Üzümcü cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçından galibiyetle dönerek çifte bayram yapmak istediklerini belirttiler.

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Tuna Üzümcü ve Volkan, Fenerbahçe maçının kritiğini ve cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçının değerlendirmesini yaptılar. Ligin ilk 5 haftasında forma şansı bulamayan Tuna Üzümcü, takım olarak her hafta daha iyiye gittiklerini belirterek, "Zorlayamayacağımız, yenemeyeceğimiz takım yok. Fenerbahçe maçını da kazanabilirdik.

Bazen futbolda olmayınca olmuyor. Sivasspor maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Takımın dinamiklerini ortaya koyunca kazanırız. Bizim için Sivasspor maçının diğer maçlardan farkı yok. Galibiyet için gideceğiz. Çifte bayram yapmak istiyoruz" dedi

"ZAMAN ZAMAN HATALARIM OLABİLİR"

Volkan Şen de takım olarak ellerinden geleninin en iyisini yaptıklarını belirterek, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarına inandıklarını söyledi. Volkan, "Zaman zaman hatalarım olabilir. Ağabeylerim, arkadaşlarım ve hocamla konuşuyoruz. Bu hataları yapmamaya gayret ediyorum.

Fenerbahçe maçında yaptığım hatalarla ilgili hocalarım bilgi verdi. İyi işler yapmak istiyorum. Bazen istediklerimiz olmuyor" dedi. Sivasspor maçının önemli olduğunu belirten Volkan, "Üst sıraları hedefliyoruz. Deplasmandan istediğimizi alarak döneceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!