Ceyhan Swords'a imzayı attırdı

Güncelleme Tarihi:

Ceyhan Swordsa imzayı attırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2012 11:33

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Ceyhan Belediyesi yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon İstanbul Üniversitesi formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Carolyn Swords’u renklerine bağlayan Ceyhan’ın diğer transfer çalışmalarında da sona yaklaşıldığı öğrenildi.

Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü ‘ Carolyn Swords’un transferiyle pota altında güçlendirdiklerini söyleyerek Swords’un karakteri ile de çok düzgün bir sporcu olduğunu belirtti.Başkan Sözlü, Ceyhan Belediyespor’un bu yıl ilk kez uygulanacak olan ABD’li oyunculara sınırlama getirmesi nedeniyle transferlerde ince eleyip sık dokuduklarını da belirterek, “Transfer dönemimizi en iyi ve en verimli şekilde geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Carolyn Swords kimdir?
1979 doğumlu oyuncu 1.98 boyunda ve pivot pozisyonunda forma giyiyor. Boston Koleji mezunu olan Birleşik Amerikalı oyuncu 2011 yılında WNBa takımlarından Chicago Sky tarafından 15. sırada draft edilmişti. Geçtiğimiz sezon İstanbul Üniversitesi formasıyla ligimizde mücadele eden Swords sahada yer aldığı 12 karşılaşmada 11.9 say, 1.8ribaund, 1 blok ortalamasıyla mücadele etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!