Cephe mi oluştu

Güncelleme Tarihi:

Cephe mi oluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 1998 00:00

Sanlı SARIALİOĞLU
Haberin Devamı

Hem futbol, hem de hava üşüttü beni. Tribünde resmen titredim. Beşiktaş 4. dakikada golü attı ve sonra istirahata çekildi. Kafalarda Galatasaray maçı vardı. Sakatlanmaktan korkuyorlardı. Riske girmek istemiyorlardı. Tamam, tüm bunları kabul ediyorum ama bu kadarı da fazla. Ayrıca da düşünce tarzı yanlıştı. İkinci golü ilk yarıda biran önce atıp maçı koparmak ve Karabükspor'un direncini kırmak varken Beşiktaş hep işi idare etti. Kartal'ın ilk yarıdaki pasif görüntüsü haliyle Karabükspor'u ateşledi.

İlk yarının son 25 dakikasını Karabük adeta tek kale oynadı. Bu arada girdiği 3 gol pozisyonu da var. Fevzi ikisini kurtardı, biri direği sıyırıp gitti. Bunlardan biri golle sonuçlansaydı Beşiktaş bu kez iki misli efor sarfetmek zorunda kalacaktı.

Oktay yine yok. Hayret, sanki futbolu unuttu. Mehmet de iki haftadır kayıplar listesinde. Topla çok oynuyor ve çok pas hatası yapıyor. Kötü zeminde Mehmet gibi bir ustanın böyle bir yanlışa düşmemesi ve topu ayağında fazla tutmaması gerekir. Ertuğrul takımın en iyisiydi. Orta alanı tek başına kontrol etti. Genç Nihat her geçen gün daha iyiye gidiyor. Sayılmayan golde topu elle aldı ama bu pozisyonda gole ne denli yakın olduğunu gösterdi. Orta hakem Nihat'ın topu elle alışını görmedi. Yan hakemin uyarısı ile uyandı. Ancak ilginçti aynı yan hakem ve de orta hakem Karabüksporlu oyuncunun ceza alanı içinde topu eliyle oynamasına aldırış etmediler. Mehmet'in düşürülüşünü de umursamadılar.

Yoksa hakemler Toshack'ın çıkışlarından sonra Beşiktaş'a karşı bir cephe mi oluşturdular?






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!