Cep Herkülü yoğun bakımda

Güncelleme Tarihi:

Cep Herkülü yoğun bakımda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2009 00:00

Olimpiyat ve dünya şampiyonu Naim Süleymanoğlu, havale geçirince dün sabah hastaneye kaldırıldı. Saat 17.00 sularında durumu düzelen Naim’in sağlık durumu yapılan tetkikler sonucu bugün belli olacak.

OLİMPİYAT, Dünya ve Avrupa şampiyonu Cep Herkülü Naim Süleyman yoğun bakımda. Ataköy’deki evinde önceki gece aşırı terleme ile ateşi yükselen Naim Süleymanoğlu, dün sabah kahvaltı sırasında fenalaşınca Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra akciğer filmi ile beyin MR’ı çekilen Süleymanoğlu, yoğun bakıma alındı.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr.İbrahim Morgül, "Hastamızın tahlil ve tetkikleri yapıldı. Ancak şu anda yoğun bakımda gözetim altında bulunuyor. Konvizon (havale) tanısı ile hastaneye yatırılan Naim Süleymanoğlu’nun şikayetlerinin akciğerden mi, diyabetik mi, yoksa beyinden mi kaynaklandığının tetkikleri yapılıyor. Hastamızın saat 17.00 sularında havale durumu düzeltilmiş olup şuuru açıktır. Sağlıklı bilgiler yarın (bugün) yapılacak tetkiklerden sonra belli olacak" dedi.

Naim Süleymanoğlu’nun hastalığını duyar duymaz hastanede ziyaret eden Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, "Naim ile konuştum. Çok iyi değil, kötü de değil. Akciğeri su toplamış. Bunun enfeksiyondan mı kaynaklandığı araştırılıyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!