CBL Tek Pota Şampiyonu DHL Express

Güncelleme Tarihi:

CBL Tek Pota Şampiyonu DHL Express
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2012 17:04

Bu sene ilki düzenlenen CBL 3x3 Tek Pota 2012`de 7`şer maç kazanarak Final`e gelen DHL Express ile Turkcell`in mücadelesinde gülen taraf DHL Express oldu.

Haberin Devamı

 DHL Express skorer oyuncusu Ömer`in üst üste sayılarıyla maça başlarken Turkcell Kemal ve Volkan ile rakibine cevap verdi. Son saniyelere kadar büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmadan 20-16 üstün ayrılan DHL Express CBL 3x3 2012`nin Şampiyonu oldu.

DHL Express`te Ömer Güler 15 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.
Turkcell`de Kemal Kocaaydın`ın 8, Volkan Karadeniz`in 6 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.
İzocam takımından Volkan Biçer CBL3x3`ün Sayı Kralı olurken, DHL Express`ten Ömer Güler CBL 3x3`ün MVP`si seçildi.

megabasket'in haberine göre; DHL Express`e madalya ve şampiyonluk kupasını İstanbul İl Hakem Komitesi Başkanı Rıfat Bayar takdim etti. Şampiyon olan DHL Express oyuncuları Kenwood`dan güzel birer hediye kazanırken, 30 Haziran-1 Temmuz`da Prag`da yapılacak International Prag Open 2012`de CBL`yi temsil etme hakkını elde etti.

Haberin Devamı

Final maçından önce yapılan 3.lük mücadelesinde Ekol Lojistik, Doğuş Otomotiv’i 22-21 mağlup ederek Bronz Madalya’nın sahibi oldu.

Spor A.Ş. Beyoğlu Spor Kompleksi’nin ev sahipliği yaptığı CBL’de, sağlık hizmetini Baran Ambulans, güvenlik hizmetini ise Delta VIP Güvenlik sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!