Çatır çatır yedim

Güncelleme Tarihi:

Çatır çatır yedim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2007 00:00

Eski kral Tanju Çolak, vicdanen rahat olduğunu belirterek, "Türkiye’de hatır şikesi var. Milli Takım artık torpillerin, amca, ağabey, dayı ilişkilerinin var olduğu bir müessese" dedi.

TÜRK futbolunun efsane isimlerinden eski milli golcü Tanju Çolak, kendisinin birkaç kez teşvik primi aldığını söyledi, ay yıldızlı ekibin teknik direktörü Fatih Terim’i de topa tuttu. Samsunspor, Galatasaray ve Fenerbahçe forması altında gol krallıkları yaşayan Tanju, Futbol Extra Dergisi’ndeki röportajında hiçbir futbolcunun maç satmayacağını ifade ederek, "Sadece teşvik primiyle karşı takımı yenmek için para alınır. Teşvik priminden dolayı hiçbir yerim sızlamıyor. Aldım ve parayı çatır çatır yedim. Türkiye’de hatır şikesi var. Ben hiçbir futbolcunun maçı satmak için para aldığını görmedim, duymadım" dedi. Çolak, Türkiye’de artık hakem bağlamanın zor olduğunu da vurgulayarak, "Eskiden olurmuş. Bugünlerde televizyonun girmediği yer yok, her şey göz önünde" diye konuştu.

Samsun’a paralar geldi

Samsunspor ile Fenerbahçe arasında geçmişte yapılan ve büyük spekülasyonlara yol açan maçla ilgili ortaya atılan iddialara da değinen Tanju Çolak, "Hem Fenerbahçe’den, hem de Galatasaray’dan büyük miktarda para gittiğini net olarak duydum. Bu karşılaşmada bir şeyler yaşandığı gerçek" dedi.

Terim ve ekibi dışladı

Tanju Çolak
, Fatih Terim’i hedef alarak, Milli Takım’ın maalesef herkesin alın teriyle hak ettiği bir yer olmadığını kaydederek, "Torpillerin, amca, ağabey, dayı ilişkilerinin var olduğu bir müessese. İlişkiler çok önemli. Başarı falan hiç önemsenmiyor. Herkese veriyorlar okkayla, bize veriyorlar cukkayla. Bana 7 milyarı öneren Gündüz Tekin Onay, iş oğlunun arkadaşına gelince ’25’ten aşağıya gelmez, Fatih Hoca’yla konuşmak lazım’ cevabını veriyor" diye konuştu. Tanju, Milli Takım antrenörlerinden Metin Tekin’in de geçmişte çok iyi arkadaşı olduğunu belirterek şunları söyledi:, "Sonra selam verdirilmedi ona. ’Yazıklar olsun Metin’e’ diyorum ve çok üzülüyorum. İçlerine almadılar beni. Orada Fatih Terim’in ekibi diğerlerini dışlamış vaziyette. Bu tavır sadece bana karşı değildi" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!