Carlos Beşiktaş maçında yeni başlangıç istiyor

Güncelleme Tarihi:

Carlos Beşiktaş maçında yeni başlangıç istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2013 15:33

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Türkiye liglerinde sadece büyük takımlara karşı oynanan maçlar değil, her maç zor. Beşiktaş maçı da bu zorlu karşılaşmalardan biri olacak" dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de 9 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla başlayan Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Carlos, Sivasspor'un ligdeki son 2 maçından puansız ayrıldığının hatırlatılması üzerine, Galatasaray maçında yaşadıkları sıkıntıların Medical Park Antalyaspor karşılaşmasına da yansıdığını, bu nedenle mağlubiyetler aldıklarını belirterek, "Bizim için yeni bir dönem başlıyor, yeni galibiyetler almaya çalışacağız" diye konuştu. Türkiye liglerinde sadece büyük takımlara karşı oynanan maçların değil, her karşılaşmanın zor olduğunu vurgulayan Carlos, "Kupada dün 3. lig takımına karşı oynadığımız halde çok zorlu bir karşılaşma oldu. Beşiktaş maçı da bu zorlu karşılaşmalardan biri olacak" dedi.


Murat Akça ile yollar ayrılıyor
Beklenen performansı sergileyemediği için Perulu forvet Hernan Rengifo ile yolları ayırdıklarını belirten Carlos, savunma oyuncusu Murat Akça'nın ise fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istediğini söylediğini, kendisine bu konuda kolaylık sağlayacaklarını ifade etti. Bir gazetecinin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ve Trabzonspor'un elendiğini hatırlatması üzerine Carlos, kupayı da lig kadar önemsediklerini belirterek, her maçta galibiyeti hedeflediklerini söyledi.


Antrenman
Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. İdmana, sakatlıkları bulunan Adem Koçak ve Hakan Arslan katılmadı. Antrenmanı, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da izledi. Bu arada, idmanı izlemeye gelen Sivas Amerikan Kültür Koleji öğrencileri, üzerinde, Sivasspor'un Galatasaray'a 2-1 yenildiği maçın hakemi Halis Özkahya'ya Carlos'un kırmızı kart göstermesinin kurgulandığı resmin yer aldığı pastayı, Brezilyalı teknik adama verdi. Bazı futbolcular, antrenmanın ardından, kırmızı-beyazlı ekiple sezon başından bu yana idmanlara çıkan Brezilyalı oyuncu Paulinho'nun saçının bir kısmını makineyle kesti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!