Çapkın

Güncelleme Tarihi:

Çapkın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 1998 00:00

İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

Stadyum hoparlörlerinde Candan Erçetin'in söylediği ‘‘Çapkın’’ parçası çalıyordu. Erçetin, ‘‘Çapkın, kalbimi çaldın’’ diyordu. G.Saray'da da başrolde bir çapkın vardı; Arif. Dün, daha önce gördüğümüz yanlışlıklardan arınmış, gole dönük, pas yüzdesi fazla ve çalışkandı. Bunlara kurnazlığını da ekliyordu. Çapkın Arif'in arkasında yeni transfer Lutu vardı. Tabii, Arif formasını bırakmak istemiyordu. Bunu da dün Van'da açıkça gösterdi.

Bir de her zamanki gibi Popescu harikalar yaratıyordu. Attığı gol de o kadar akıllıcaydı ki... Ama bir top kaptırdı, az kalsın gol oluyordu. Bereket kaleci Mehmet bu hatayı telafi etti. Yalnız, genç Mehmet, bu kartarışına rağmen, elinden kaçırdığı toplarla herkesi tedirgin etti.

Tugay, dün ağır sahada Ümit'le beraber sahayı parselleyip, puan çapkınları arasına giriyordu. Hagi dün ağır sahayı sevmedi. Koşmayıp, yürümekle yetindi. Hakan Şükür ürkekti, yapacağı her hareketi korkarak yaptı, ne olur ne olmaz, göreceği yanlış bir sarı kart önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe maçını tribünde geçirmesine neden olacaktı. Stresine rağmen, Popescu'ya verdiği gol pası akıl doluydu. Galatasaray, sağ kanadından biraz fire veriyordu, ama o fireden de Vanspor yararlanamıyordu. Tabii bu açıkları başka takımlar affetmez. G.Saray'ın fizik gücü, üretkenliği, maçı kazanma hırsı, arzusu her geçen gün artıyor. Bunu da, devre arasında kamp yaptığı Marmaris'e borçlu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!