Cansun’dan gövde gösterisi

Güncelleme Tarihi:

Cansun’dan gövde gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2002 01:52

Camianın önde gelen isimlerinden Engin Kaptanoğlu, 2. Başkan olarak Mehmet Cansun'un listesine girmeyi son anda kabul ederken, eski yöneticilerden Adnan Polat da yönetim kurulu listesinde yer aldı.

G.Saray Başkanlığı'na yeniden aday olan Mehmet Cansun, yönetim kurulu listesini kongre üyelerine tanıttı. Çırağan Kempinski Oteli'nde düzenlenen ve yaklaşık 1.500 davetlinin katıldığı toplantıda Cansun ile yöneticilerden Eren Talu, Yiğit Şardan ve Ali Sami Yen Stadı projesi için krediyi verecek olan Deutche Bank Genel Müdürü Stephen Atallah birer konuşma yaptı. Cansun, ‘‘Son 20 yılın en büyük tesis hamlesini gerçekleştireceğiz. Projelerimizi tamamlamak için sizden 2 yıl daha istiyorum’’ dedi. Şardan ise kongredeki rakipleri Özhan Canaydın'a gönderme yaparak, ‘‘8 ayda 63.5 milyon dolar borç ödedik. Bunların hepsinin makbuzları kulüpte mevcut. G.Saray'da kimse yalan söylemez. Hele başkan hiç söylemez’’ diye konuştu. Toplantının son bölümünde Mehmet Cansun, yönetim kurulu aday listesini açıkladı. Yönetim listesindeki kurullar konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle listeye girmek istemeyen Engin Kaptanoğlu, Mehmet Cansun ve diğer üyelerin çabaları sonucunda ikna oldu.

G.Saray Başkanı, yönetim kurulu aday listesini tanıttı

KAPTANOĞLU VE POLAT LİSTEDE

Başkan Mehmet Cansun'un yönetim kurulu aday listesinde Engin Kaptanoğlu (2. Başkan), Adnan Polat, Yiğit Şardan, Selçuk Uygur, Celal Erkut, Abdürrahim Albayrak, Eren Talu, İbrahim Özdemir, Tuncer Hunca ve Eşref Hamamcıoğlu yer alırken, yedek üye listesinde Nasuhi Sezgin, Osman Güneri, Jerfi Fıratlı, Haluk Hamurculu ve Coşkun Yılmaz bulundu.

GÜRSOY’DAN DESTEK

Mehmet Cansun'un toplantısına Ergun Gürsoy ile Özhan Canaydın'ın listesinde yer alan Alp Yalman ve Refik Arkan da katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!