Canımızı yaktılar

Güncelleme Tarihi:

Canımızı yaktılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2001 02:14

Trabzonspor kaptanı Hami, hakemlerden şikayetçi. Hakemlerin ilk yarıda önemli hatalar yaptıklarını öne süren golcü futbolcu, ‘‘Bazı maçlarda verdikleri hayati kararlarla canımızı yaktılar. Büyük takımlar korunuyor. Bu bir gerçek’’ dedi.

Trabzonspor kaptanı Hami Mandıralı, büyük takımların hakemler tarafından korunduğunu söyledi. Almanya'nın Wesel kentinde yapılan Trabzonlular Dayanışma Gecesi'ne katılan tecrübeli futbolcu, çarpıcı açıklamalar yaptı. Hakemlerin ilk yarıda çok önemli hatalar yaptıklarını ifade eden Hami, ‘‘Hakemler de insan, hata yapabilirler. Ancak bazı maçlarda verdikleri hayati kararlarla canımızı yaktılar. Hakemlerin daha duyarlı olmalarını, hak edenlerin hakkını vermelerini istiyoruz. Maalesef büyük takımlar korunuyor. Bu bir gerçek’’ dedi.

İYİ YOLDAYIZ

Trabzonspor'un durumuna da değinen Hami, takım olarak iyi yolda olduklarını belirterek şunları söyledi:‘‘Yeni teknik direktörümüz Briegel'le iyi anlaşıyoruz. Trabzonspor iyi yolda devam ediyor ve daha da iyi olacak. Her ne kadar lig sıralamasında önde olmasakta, hedefimiz yalnız Türkiye Kupası değil... Ligde de iyi yerlere gelmek istiyoruz.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!