Caner Erkin: Gerçek Fenerli’yim

Güncelleme Tarihi:

Caner Erkin: Gerçek Fenerli’yim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2010 00:00

4 yıllığına anlaşmaya vardığı sarı lacivertli takımla ilk idmanına çıkan Caner Erkin, “G.Saray’da kalmayı ben istemedim. Çünkü gerçekten F.Bahçe taraftarıyım” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KONTROLDEN GEÇTİ (Foto Galeri)

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLADI

FENERBAHÇE’nin CSKA Moskova’dan transfer edip 4 yıllığına renklerine bağladığını duyurduğu Caner Erkin, dün sabah sağlık kontrolünden geçti, akşam da yeni takımıyla ilk çalışmasını yaptı. Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan milli futbolcu, merak edilen bir konuya da açıklık getirdi; “Ben gerçekten F.Bahçe taraftarıyım. G.Saray’dan da ben kendi isteğimle ayrıldım.” Taraftarı olduğu F.Bahçe’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Caner, şunları söyledi:
Kavgayla ilgisi yok
G.Saray’dan ben ayrılmak istedim. F.Bahçe’de oynamak istedim ve zaten bu yüzden buradayım. G.Saray’dan ayrılmamda Arda ile idmanda yaşadığım gerginliğin bir ilgisi yok. Arda benim çok yakın arkadaşım.  Hiçbir sorumuz yok. O anda gelişmiş bir olaydı. G.Saray’da oynarken de, geçmişte de F.Bahçe taraftarı olduğumu açıkladım. Ben gerçekten Fenerbahçeliyim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!