Çanakkale 4 oyuncu ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale 4 oyuncu ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2009 12:27

Aroma Bayanlar İkinci Voleybol Ligi'nde mücadele eden Çanakkale Belediyespor, 4 oyuncu transfer etti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın makamında düzenlenen törende, Huriye Karaboğa, Pınar Yalçın Çetin, Tülay Kıcık ile Oya Erginay kendilerini Çanakkale Belediyesorlu yapan imzayı attı.

Belediye Başkanı Gökhan, yeni transferlerin takımda, smaçör, pasör ve orta oyuncusu görevlerini üstleneceklerini söyledi.

Oyuncuların, Türkiye şampiyonluğu ve Türkiye 2. Lig şampiyonlukları yaşadığinı ifade eden Gökhan, “Belediyespor'da görev alan sporcularımız, kentte yaşayan gençlere özel yaşantıları, sporcu kimlikleri, tarz ve davranışlarıyla örnek olacaktır” dedi.

Mali nedenlerden dolayı belediye basketbol takımının ligden çekildiğini, ancak takımın bölgesel ligdeki mücadelesinin devam edeceğini de belirten Gökhan, ligde kalan bayan voleybol takımına büyük görevler düştüğünü bildirdi.

Gökhan, “Kendileri bu görevi başarılı mücadeleleri ile göstereceklerdir” dedi.

İmza törenine, Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, kulüp yöneticileri ve yeni transfer edilen sporcular katıldı.

Bu arada geçen sezon takımda oynayan Ayşe Duran, Özge Kezek, Sibel Küçük, Burcu Bilgiç, Sedef Kılıçarslan ve Esra İşcan'ın sözleşmelerinin yenilendiği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!