Can Artam yeni takımında

Güncelleme Tarihi:

Can Artam yeni takımında
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2013 16:14

FIA F3000 Dünya Şampiyonası ve Formula GP2 gibi önemli şampiyonalarda yarışan Can Artam, Borusan Otomotiv Motorsport ile anlaştı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin ilk uluslararası başarılara imza atan Formula pilotu olan Can Artam, ara verdiği motorsporları kariyerine 2013 sezonu için Borusan Otomotiv Motorsport takım pilotu olarak geri dönüyor. Can Artam, ilk kez, BOM takım renkleriyle, Macaristan’da 6 Nisan tarihinde F1 Hungaroring Pisti’nde düzenlenecek 12 Saat Endurance (dayanıklılık) yarışında start alacak.

Uzun bir aradan sonra bu tarz bir otomobil ile ilk kez buluştuğunu söyleyen Can Artam ise “BOM’un profesyonelliği ve takımın düzeyi ile özellikle yurt dışı yarış programı heyecan verici. Ülkemizi uluslararası arenada başarı ile temsil eden bir Türk takımı olmasını önemli bir değer olarak görmekteyim. Böyle yüksek profilli bir takımın parçası olmak benim için de mutluluk verici. Bu fırsat için kişisel sponsorlarım 3 self ve Dorco ile Borusan Otomotiv Motorsport ve İbrahim Okyay’ a çok teşekkür ederim. Çok özlediğim yarış pistlerine ve mesleğime geri dönüş yapma imkanı doğduğu için çok heyecanlıyım” dedi.

 


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!