Çağla'dan bir birincilik daha

Güncelleme Tarihi:

Çağladan bir birincilik daha
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2012 16:21

Türkiye’yi 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda temsil edecek 5 yelkenciden biri olan Nazlı Çağla Dönertaş koştukça açılıyor.

Haberin Devamı

Yelkencimiz, Fransa’nın Bordeaux bölgesinde düzenlenen Laser Avrupa Trofesi’nde üçüncü günü serinin 6 yarışı sonucunda 79 sporcunun yarıştığı LaserRadial “Kadın” kategorisinde birincilikle tamamladı.

Çeşme’deki kamp çalışmalarını tamamlayan Laser Milli Takımı, 30 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında Bordeaux bölgesinde düzenlenen Laser Avrupa Trofesi’ne katılmak üzere Fransa’ya gitti.

Bordeaux ekibinde yer alan ve Türkiye’yi 2012 Olimpiyatları’nda temsil etme hakkı kazanan 5 yelkenciden biri olan FB Yelken Şubesi sporcusu Nazlı Çağla Dönertaş, üçüncü günün sonunda kategorisinde mücadele eden 79 yelkencinin arasından sıyrılarak zirveye yerleşti. turksail.com'un haberine göre; Dönertaş’ın tamamlanan 6 yarış serisi sonunda en kötü derecesi 13’üncülük oldu.

ARIN 29, BİLGEN 70. SIRADA

Haberin Devamı

Laser Standart sınıfında Londra Olimpiyat Oyunları’na gidecek olan Heybeliada Su Sporları Kulübü’nden Mustafa Çakır ise Bordeaux’da 98 sporcu arasında 73’üncü sırada yer aldı. Bu kategoride İstanbul Yelken Kulübü’nden Onur Bilgen, Çakır’ın üç sıra önünde bulunuyor.

100 sporcunun mücadele ettiği Laser Radial “Erkek”te de en iyi derecemizi 29’unculukla Okan Arın (İstanbul Yelken Kulübü) elde etti. Mete Sayın (FB Yelken Şubesi) 34’üncü, Fırat Şahin (Gökova Yelken Kulübü) 70. sırada yer aldı.

LASER AVRUPA TROFESİ 2012
6 Yarış Sonunda durum


LASER RADIAL KADIN (79 katılımcı)
01. Nazlı Çağla Dönertaş (FB Yelken Şubesi)

LASER STANDART (98 katılımcı)
01. Ashley Brunning (Avustralya)

70. Onur Bilgen (İstanbul Yelken Kulübü)
73. Mustafa Çakır (Heybeliada Su Sporları Kulübü)

LASER RADIAL ERKEK (100 katılımcı)
01. Marcin Rudawski (Polonya)

29. Okan Arın (İstanbul Yelken Kulübü)
34. Mete Sayın (FB Yelken Şubesi)
70. Fırat Şahin (Gökova Yelken Kulübü)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!