Buzda şok saldırı

Güncelleme Tarihi:

Buzda şok saldırı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dünya Artistik Patinaj Şampiyonası'nda çiftlerde Sarah Abitbol ile birlikte mücadele eden Fransız Stephane Bernadis, kaldığı otelde bir saldırgan tarafından bıçakla yaralandı.

Fransa'nın Nice kentinde devam eden Dünya Artistik Patinaj Şampiyonası'nda evsahibi ülkeden Stephane Bernadis bir saldırgan tarafından bıçakla yaralandı. Bernadis öğle saatlerinde otelde istirahat ederken, kapının çalınmasıyla çiftlerde mücadele ettiği eşi Sarah Abitbol'un geldiğini sanarak kapıyı açınca saldırganla yüzyüze geldi. Saldırganın kullandığı ustura ile yaralanan 26 yaşındaki Bernadis'in eline dikiş atıldı.

Yetkilileri saldırganın kimliğinin henüz belirlenemediğini açıklarken, güvenlik güçlerinin arttırıldığını açıkladı. Fransa Federasyonu ise saldırı sonrası büyük üzüntü yaşadıklarını belirtirken Abitbol-Bernadis çiftinin bugünkü serbest programda yarışacaklarını belirtti. Kısa program sonrası dördüncü sırada bulunan Fransız çiftinin madalya umudu bulunuyor.

7 kez Fransa ulusal şampiyonluğu kazanan çift, 1996, 1998 ve 1999 yıllarında da Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya almıştı.

1990'lı yılların başında da olimpiyat seçmeleri niteliğindeki ABD Şampiyonası'nda Tonya Harding, büyük rakibi Nancy Kerrigan'a düzenlenen saldırıya karışmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!