Büyük hasar var

Güncelleme Tarihi:

Büyük hasar var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ligdeki yenilmezlik unvanını Trabzon'da bırakan F.Bahçe, Mustafa Doğan'ın sakatlanması, Alpay ve Ogün'ün de kırmızı kart görmesiyle sarsıldı.

Fenerbahçe ağır yaralı. Sarı lacivertliler, ligdeki yenilmezlik unvanını Trabzon'da bırakırken, Mustafa Doğan sakatlanması, Alpay ve Ogün'ün de kırmızı kart görmesiyle iyice sarsıldı. Maçın 21. dakikasında sakatlanarak oyunu terkeden Mustafa'nın sağ ayak arka adalesinin çektiği ve en az 3 hafta oynamayacağı belirtildi.

Hakem Bülent Uzun'un gazabına uğrayarak kırmızı kart gören Alpay ve Ogün'ün yanı sıra Mustafa Doğan'ın da önümüzdeki hafta Ankaragücü'ne karşı oynamayacak oluşları teknik heyetin elini kolunu bağladı. Trabzon'dan büyük hasarla ayrılan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Zeman'ın, A.Gücü maçında sahaya hangi oyuncuları süreceği merak konusu.

Bilet protestosu

BİLET fiyatlarının kale arkası 2 milyon, maraton-kapalı 5 milyon ve numaralı-kapalı tribünün 10 milyon lira olması bordo mavili taraftarların tepkisini çekerken, tribünlerde yer yer boşluklar görüldü. Trabzon'da Beşiktaş'tan alınan Yusuf, ilk kez ilk 11'de forma şansı bulurken, F.Bahçe kökenli iki futbolcu, Bülent Uygun ve Murat Bölükbaşı 18'e giremediler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!