"Bütün oyuncular oynamak ister"

Güncelleme Tarihi:

Bütün oyuncular oynamak ister
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2012 16:44

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, “3 değerli futbolcuyu Orduspor'a dahil ettik” dedi.

Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, mor-beyazlı ekip, AFC Wimbledon'dan transfer ettiği Ali Ferhat Aksoy, Galatasaray'dan kiraladığı Yiğit Gökoğlan ve Sporting Lizbon'dan kiraladığı Atila Turan'ı basına tanıttı.

Tanıtım toplantısında konuşan Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, 3 değerli futbolcuyu Orduspor'a dahil ettiklerini söyledi.

Atila Turan'ı Sporting Lizbon'dan transfer ettiklerini belirten Türkmen, şunları kaydetti: “Oyuncumuz Fransa'da yetişmiş, Fransa Ümit Milli Takımı'nda oynuyor ama Türk Ümit Milli Takımı'na da çağrılıyor. İnşallah Atila, Orduspor'dan A Milli Takım'a gidecek. Yine Yiğit Gökoğlan, geçen sene transferin flaş ismiydi. Bu sene de inşallah Orduspor'a çok büyük katkısı olacak. Son olarak Ali Ferhat Aksoy'u da İngiltere'den getirdik. İnşallah Ferhat, Orduspor'a 10 sene hizmet edecek, biz böyle bakıyoruz. Yiğit Gökoğlan'ın Galatasaray'dan kiralanmasıyla ilgili olarak sayın Abdurrahim Albayrak'a çok teşekkür ediyorum. Yiğit'i birçok kulüp istiyordu ama bize verdi.”

Sezon başı kampında kadroyu büyük ölçüde oluşturduklarını anlatan Türkmen, “Transfer yapmış olmak için transfer yapmak yerine Orduspor'da uzun yıllar oynayabilecek, Orduspor'a değer katabilecek ve inşallah buradan Milli Takım'a kadar yükselebilecek oyuncuları tercih etmeye çalıştık” dedi.

-“İçişleri Bakanımız bize her konuda yardımcı oluyor”-

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in sözde değil, özde Ordulu ve Ordusporlu olduğunu her defasında gösterdiğini vurgulayan Türkmen, “Kendisi Orduspor'la çok ilgili. Bakanımız bize her konuda yardımcı oluyor. Ordu'daki evini teknik direktörümüze verebileceğini söyledi. Teknik direktörümüzün evi var ama bakanımız 'evimde kalabilir, hocaya gösterin' dedi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Onun katkıları bize ayrıca güç veriyor” şeklinde konuştu.

-Futbolcuların açıklamaları-

Öte yandan Galatasaray'dan Orduspor'a kiralanan Yiğit Gökoğlan, Orduspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
“Ordu futbolu seven bir şehir. Takımın çok deneyimli bir teknik direktörü var. Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. İstanbul'a gelip sayın Abdurrahim Albayrak ile birlikte transferi gerçekleştirdiler. Bu yaşlarda bütün oyuncular oynamak ister. Sezon başı serçe parmağım kırılmıştı. Galatasaray Kulübüne de iyi isimler geldi. Sezon başı kampına katılamadım. Daha sonra çok isteyen kulüp oldu. Buraya geldiğim için de çok mutluyum. İnşallah hep beraber Orduspor'u çok iyi yerlere getirmek için çalışacağız.”

İngiltere'nin AFC Wimbledon takımından transfer edilen kaleci Ali Ferhat Aksoy ise, Orduspor'u hedeflerine uygun olduğu için tercih etiğini ifade ederek, “Orduspor kendimi geliştirebilmem için ve kariyerimde bir sonraki adımı atabilmem adına önemliydi. Orduspor'da olmaktan dolayı mutluyum” şeklinde konuştu.
Sporting Lisbon'dan kiralanan Atila Turan da, Orduspor'da olmak dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!