Bursaspor'un Antalya kampı sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Bursasporun Antalya kampı sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2014 15:36

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, 5 günlük Antalya kampını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Haberin Devamı

Bursaspor Kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Christoph Daum yönetiminde sabah gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü. İdmanın ilk bölümünde, koordinasyon ve çabukluk çalışması yapan yeşil-beyazlılar, taktiksel çalışmalarla antrenmanı tamamladı. İdmana, sakatlıkları devam eden Harun Tekin ve Fatih Çakır katılmadı. Yeşil-beyazlı ekip, akşam saatlerinde Bursa'ya dönecek ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 14 Ocak'ta Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürecek.

"Hem ligde hem de kupada hedeflerimiz büyük"

Bursaspor'un Antalya kampını değerlendiren takım kaptanı İbrahim Öztürk, kampın yoğun geçtiğini belirtti. Teknik direktör Daum'un gerekli zamanlamada gerekli antrenmanları yaptırdığını ifade eden Öztürk, "İkinci yarı inşallah hepimize hayırlı olur. Hem ligde hem de kupada büyük hedeflerimiz var. Hedeflerimize ulaşmamız için de burada iyi çalışmamız gerekiyordu. Biz de bunu yaptık. Sivasspor maçıyla kupaya iyi bir başlangıç yapmayı, ligi de istediğimiz ve beklediğimiz yerde bitirmeyi hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bursaspor taraftarının kendilerini yalnız bırakmadığını kaydeden Öztürk, "İyi günde, kötü günde hep yanımızdalar. Tabloya baktığımız zaman çok hoş olmayan, beklemediğimiz, hesabımızda olmayan bir konumdayız. Bunu en iyi noktaya çıkartacağız. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Onlar, bizim 12'nci adamımız. Arkamızda oldukları sürece hedefe adım adım yürüyoruz" ifadesini kullandı. Yeni transfer Jose Fernandao Viana De Santana'nın güçlü, yetenekli, sürekli golü arayan ve takımı sırtlayacak bir forvet olduğuna dikkati çeken Öztürk, "En kısa zamanda uyum sağlaması için biz de elimizden geleni yapıyoruz, onun gollerine ihtiyacımız var" açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!