Bursaspor'da "ilk galibiyet" mutluluğu

Güncelleme Tarihi:

Bursasporda ilk galibiyet mutluluğu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2013 13:13

Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi İlyas Acar, Medical Park Antalyaspor deplasmanından ihtiyaçları olan bir galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Acar, yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi'nden elendiklerini ve lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını anımsatarak, 2-1'lik Medical Park Antalyaspor galibiyetinin takımın moral bulması açısından önemli olduğunu kaydetti. "Böyle bir galibiyete ihyitacımız vardı" diyen Acar, "Medical Park Antalyaspor deplasmanından ihtiyacımız olan bir galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz. Bu galibiyet takımın hem moral bulması hem de bazı şeylerin yerine oturması açısından çok önemliydi" değerlendirmesinde bulundu.

A Milli Takım'ın, 6 Eylül Cuma günü Kayseri'de, Andorra ile oynayacağı 2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu maçı nedeniyle lige ara verildiğini hatırlatan Acar, "Lige verilen aranın ardından Beşiktaş ila sahamızda karşılaşacağız. Beşiktaş, ligde 3'te 3 galibiyet aldı. Lige verilen ara, bu zorlu maça hem moral motivasyon hem de teknik-taktik olarak hazırlanmamız adına iyi oldu" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!