Bursaspor tarihe geçmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor tarihe geçmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2009 16:39

Bursaspor'un Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, hafta sonu oynayacakları İstanbul Belediyespor maçını da kazanarak Anadolu kulübü olan Bursaspor'un neler yapabileceğini göstermek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Yola UEFA parolasıyla çıktıklarını belirten Nayman, "Ona göre transferlerimizi yaptık. Hocanın önerileri doğrultusunda hareket ettik. Yatırımlarımız bu yönde oldu. Kulüplerin başına neler geliyor. Sakatlığı var, cezası var. Futbolcu arkadaşlar normal oyununu oynasınlar yeter. İstanbul Büyükşehir Belediye maçını da kazanıp Bursa'da neler yapılabiliyormuş gösterebiliriz" diye konuştu.

"BAŞARI BEKLENİYORSA HERKES İLGİLENMELİ"

Devre arasına kadar başarıyı korudukları durumda taraftarın kendilerinden takviye isteyeceğini, sırıtan mevkiiler olduğunu belirten Nayman, "Bursa tek vücut olmalı. '15 yönetici var, yapsınlar' diye birşey olmaz. Eğer Bursaspor'dan bir şey bekleniyorsa herkes ilgilenecek. Bu başka türlü olmaz. herkes desteğini vermeli. Bursaspor herşeyin altından kalkar. Gelip 15 günde bir maç seyredip, 'Katkıda bulunuyorum' demek yetmez" dedi.

Haberin Devamı

"GENİŞ YER VERMELİLER"

Ulusal basında Bursaspor için yeterli yer verilmediğini belirten Nayman şöyle devam etti, "Çeyrek sayfa yazmalılar Bursaspor için. Onun için herkese görev düşüyor. Bursa kamuoyu Bursa taraftarına, basın olarak da bu durumu anlatabilmelidir. Herkes, 'Ne dilerseniz., dileyin' diyor. Koskoca Bursaspor 15 kişinin eline bırakıp olmaz. Taşın altına herkes elini sokmalı. Bizim kendi insanımız her türlü desteği vermeli, maddi ve manevi"

"İYİ OYNAMADAN KAZANDIK"

Geçtiğimiz haftasonu deplasmanda oynanan Denizlispor maçını da değerlendiren Nayman, "Denizli'de dostça bir mücadele oldu. İyi oynayamadık. Formsuz olmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Buna rağmen çok koştular, çok mücadele ettiler. Bunun neticesinde de hakkı olmayan golü hem attık hem de yedik. Sonunda da Zapotocny'nin müdahalesiyle 3'üncü golü attık. Çok gerildik, çok heyecanlandık ama şans bizden yana oldu. İyi oynamadan kazandık" dedi.

"ABDULLAH HOCA DİKKATLİ DAVRANACAK"

Denizlispor ve Manisaspor'da teknik direktörlerin yanlış futbolcu değiştirmesinden dolayı kazandıklarını belirten Nayman, "Bu değişiklikler bize çok yaradı. Ama İstanbul Belediye maçında Abdullah hoca daha dikkatli davranacaktır. İyi bir teknik direktör. Hata yapmıyor. Çok koşan bir takımla karşılaşacağız. Ama kendi sahamızda, kendi seyircimizin önünde bu maçı da alıp tarihe geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!