Bursaspor Başkanı Yazıcı serbest bırakıldı

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor Başkanı Yazıcı serbest bırakıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2010 00:00

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, "ihaleye fesat karıştırma" soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Ancak Yazıcı’nın, isim benzerliği nedeniyle yanlışlıkla gözaltına alındığı belirlendi ve ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

İŞTE İBRAHİM YAZICI'NIN AÇIKLAMASI / WEB TV

"TAMAMEN BİR 'PARDON' MESELESİ OLDU"

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 'YAZICI' AÇIKLAMASI

BURSA'da, 2005- 2007 yılları arasında Uludağ Üniversitesi'ndeki ihalelere fesat karıştırılması iddialarıyla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, aralarında Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Bu arada Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi avukat Öztürk Yazıcı ise İbrahim Yazıcı'nın bir isim benzerliği yüzünden Emniyet'e davet edildiğini söyledi.

Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, İbrahim Yazıcı'nın yanı sıra, aralarında Anavatan Partisi'nden Bursa eski Milletvekili Mehmet Gedik, daha önce Uludağ Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığı yapan Sakarya Bayındırlık Müdürü Salih Taç, müteahhit Mehmet Ensarioğlu'nun da bulunduğu 11 kişi bugün gözaltına alındı.

Haberin Devamı

YAZICI ÖZÜR DİLENEREK SERBEST BIRAKILDI

2005- 2007 yılları arasında Uludağ Üniversitesi'ndeki ihalelere fesat karıştırılması iddialarıyla ilgili gözaltına İbrahim Yazıcı ve diğer 10 şüpheli, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Acemler'deki binasında ifade verdi. Yazıcı'nın ifade vermesinin ardından isim benzerliği yüzünden gözaltına alındığı öğrenildi ve özür dilenerek serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!