Bursaspor 3 puan peşinde

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor 3 puan peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2013 13:55

Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında yarın Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, zorlu deplasman karşılaşmasına 3 puan için çıkacak.

Haberin Devamı

Lige Eskişehirspor mağlubiyeti ile başlayıp ardından da kendi sahasında Galatasaray ile berabere kalan yeşil beyazlı ekip, bugüne kadar oynanan müsabakalarda rakibine üstünlüğü bulunuyor. Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor arasında oynanan 44 karşılaşmada yeşil beyazlı ekip, 21 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 12 beraberlik aldı.

HAKEM BARIŞ ŞİMŞEK

Yarın saat 21.45'de Akdeniz Üniversitesi Stadı'nde oynanacak Medical Park Antalyaspor-Bursaspor karşılaşmasını Trabzon bölgesinden FIFA kokartlı hakem Barış Şimşek yönetecek. Barış Şimşek'in yardımcılıklarını İsmail Köse ve Mehmet Metin yapacak. Müsabakanın 4'üncü hakemi Bahtiyar Birinci, 5'inci hakemi Mustafa Aydın, 6'ıncı hakemi ise Emre Yıldırım olacak. Bursaspor'un muhtemel kadrosu şöyle: "Frey- Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Murat, Belluschi, Şamil, Tuncay, Batalla, Pinto"

ŞAMİL: "KUPA KAZANMAK İSTİYORUM"

BURSASPOR'un orta saha oyuncusu Şamil Çinaz, Bursaspor TV'ye yaptığı açıklamada, "Kupa kazanmak istiyorum" dedi. Takım olarak basamak basamak yükselip sonunda da maksimum hedefi yakalamak istediklerini ifade eden Şamil, "Takım olarak maçtan maça, daha sağlam bir şekilde, birlik beraberlik içinde, basamak basamak yükselip sonunda da maksimum hedefi yakalamak istiyoruz. Ben kupa kazanmak istiyorum" diye konuştu.

"YENİLMEZ OLMAK İSTİYORUZ"

Bursaspor deplasmanının her takım için zor bir deplasman olduğunu vurgulayan Şamil, "Bursa'ya gidelim de 3 puan alalım diyen takımı az duyarsınız. İnşallah biz de bu yıl, o saygıyı rakip takımlara verip, kendi stadımızda yenilmez bir takım olmak istiyoruz" dedi.

YÖNETİMDEN PİLOT TAKIMA MORAL ZİYARETİ

Bursaspor Yönetim Kurulu, 1 Eylül’de deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan pilot takım Yeşil Bursa’yı ziyaret ederek sezonun başlaması nedeniyle moral verdi.

ANTRENMANI İZLEDİLER

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, 2'nci Başkan Rıdvan Şen, İcra Kurulu Üyesi Serkan Sabuncuoğlu, yöneticiler Necdet Ertaş, Mehmet Aktar, Yüksel Çolak, Melih Özeren ve İlyas Acar, pilot takımın Nilüferköy Ercüment Şeftalioğlu Tesisleri’nde yapılan antrenmanını izledi.

KURBAN KESİLDİ

Başkan Erkan Körüstan, futbolculara yeni sezonda başarılar diledi ve ardından kurban kesilerek dualar okundu. Yeşil Bursa’nın 2'nci Başkanı Mehmet Küçükyalçın, bu arada çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:
"Kahramanmaraş Belediyespor'la ilk maçımızı oynayacağız. Yaklaşık 45 gündür çalışıyoruz. Oyuncularımızın bir kısmı Oyak Renault takımından kalan oyuncular, bir kısmı da Bursaspor A-2 takımından ve Bursa Merinosspor’dan aldığımız futbolcular. Çok iyi hazırlandık. Amacımız kesinlikle Bursaspor’un pilot takımı olarak gelecek vaat eden futbolcuların gelişimini sağlayıp, tecrübe kazandırıp Bursaspor’a vermek."
Teknik direktör Şenol Ulusavaş ise, "Sezon başı hazırlıklarımı çok iyi geçti. Çok genç ve arzulu bir oyuncu kadromuz var. Grubun ilk maçını deplasmanda oynayacağız. Zor bir mücadele olacak. Ligin ilk 5 haftası bizim nereye gideceğimizi belirleyecek" dedi.

YENİ TESİS HAMLESİ

Bursa'nın Keles ilçesinde bulunan 260 dönüm alana sahip olan Kendir Yaylası'na Bursaspor talip oldu. Bursaspor yönetimi, Keles ilçesinde yapılması planlanan tesis için girişimlere başladı. Geçtiğimiz günlerde Keles'e giden Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, ikinci başkan Rıdvan Şen ve yönetim kurulu üyeleri Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak ile yapılan görüşmenin ardından Kocayayla ve Kendir yaylasına giderek incelemelerde bulundu. İki yayla arasında Kendir yaylasını beğenen yönetim buranın hukuki durumu hakkında bilgi aldı. Hazineye ait olduğu anlaşılan bu yayla için için başvuru yapıldı. Başvuru kabul edildiği takdirde Bursaspor, yeni tesisini Kendir Yaylası'nda yapacak.

BURSASPOR ANTALYA'YA GİTTİ

Haberin Devamı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında deplasmanda yarın oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı için, bugün öğle saatlerinde Antalya'ya hareket etti.
Özlüce Tesisleri'nden Yenişehir Havaalanı'na giden Bursaspor, oradan THY Özel Uçağı ile Antalya'ya gidecek.




BAKMADAN GEÇME!