Bursa gelibiyet serisi istiyor

Güncelleme Tarihi:

Bursa gelibiyet serisi istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2011 00:00

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta sonu Trabzonspor ile oynayacakları maçın kendileri açısından kolay geçmeyeceğini söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 22 Ekim Cumartesi günü Trabzonspor'la oynayacakları maçta puan kaybetmemeleri gerektiğini söyledi.

Başarılı teknik adam, kulübün kargo sponsoru Sürat Kargo Bursa Bölge Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenledi. Sürat Kargo Bölge Müdürü Zafer Yılmaz ile objektiflerin karşısına geçen Ertuğrul Sağlam, Hakkari'de meydana gelen terör saldırısı nedeniyle şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara da acil şifa diledi.

BU DESTEKLER ÇOK ÖNEMLİ

Sağlam, Sürat Kargo'nun kargo sponsoru olarak kendilerine verdiği desteği hatırlatarak, "Bugün de kulübümüze destek olan sponsorlarımıza misafir olduk. Kulübümüzün kargo sponsoru olan Sürat Kargo'nun misafiriyiz. Bize verdikleri destekle, elde ettiğimiz başarıda onların da payı olduğunu düşünerek Sürat Kargo ve bize destek olan bütün firmalara teşekkür ediyorum. Bu destekler, bu yardımlar çok önemli. Bursaspor'u seven, bizle yaşayan herkesin sorumluluk alıp bundan sonraki dönemde bu desteklerini biraz daha üst düzeye çıkarmalarını bekliyoruz" dedi.

KOLAY MAÇ OLMAYACAK

Hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi: "Bu hafta bizim için önemli bir karşılaşma var. Ligdeki her maç önemli, ama ligde zirve mücadelesi içinde olacaksak o rakiplerden biriyle oynayacağımız maçı kazanmalıyız. Trabzonspor çok kaliteli bir takım. Çok kaliteli oyuncuları, çok kaliteli teknik direktörleri Şenol Güneş'le sezona iyi başlamadılar gibi görünse de daha sonra toparlandılar ve iyi durumdalar. Şampiyonlar Ligi'nde de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Ligde artan bir performansları var. Bu maç bizim için kolay olmayacak. Fakat geçen hafta aldığımız şanssız mağlubiyetten sonra bu karşılaşma bizim puan kaybetmememiz gereken bir karşılaşma olacak."

TRİBÜNLER DOLMALI

Cumartesi günü dolu tribünler karşısında oynamak istediklerini ifade eden Sağlam, taraftarlara da mesaj verdi. Sağlam, "Bizim vereceğimiz mücadeleye destek olacak en önemli etkenlerden biri de taraftarın oluşturacağı atmosfer ve destek. Ben cumartesi günü bu sene ilk defa dolu tribünler önünde oynamak istiyorum. Taraftarımızın gerekli fedakarlığı yapıp, bize destek olacak şekilde stadı dolu ve rengarenk görmek istiyoruz. Taraftarımızın bunu bir başlangıç yapıp bundan sonraki haftalara da bu coşkuyu taşımalarını bekliyorum" diye konuştu.

KİMSE ENDİŞE DUYMASIN

Bangura'nın sakatlığı dışında takımda eksik bulunmadığını ve takımın fiziksel anlamda çok iyi durumda olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, bu durumun performanslarına olumlu yansıması gerektiğine dikkat çekti. Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Son 6 haftaya baktığımız zaman hiç alışık olmadığımız bir durum var. 3 mağlubiyet var. Ama ben Sivasspor dışındakilerin hak edilerek alınmış olmadığını düşünüyorum. Özellikle Galatasaray maçındaki ağır zeminde ortaya konan mücadele ve oyunu geri çevirme isteğini olumlu buluyorum. Bir kesim bizim bu durumumuzu olumsuz göstermeye çalışırken, aklıselim olanlar hem Galatasaray maçındaki mücadelenin hem de takımın durumun gelecek adına endişe oluşturmayacağını düşünüyorlar. Ben de böyle düşünüyorum. Takımın durumunun aldığı puan ve şu anki sıralamadaki yerinin orantılı olmadığını düşünüyorum. Sonuç olarak olumluya döneceğine inanıyorum. Taraftarlardan şunu istiyorum, takımımızın şu an gelecek adına umutsuzluğa sevk edecek bir durumu yoktur. Takımın durumundan memnunum. Tabii ki yenen gollerde hatalarımız var, bireysel hatalarımız oluyor, ama kimsenin takımın geleceğinden endişesi olmasın. Ben bu konuda rahatım. Camiamızın da rahat olmasını istiyorum."

Ertuğrul Sağlam, basın toplantısının ardından Sürat Kargo Bölge Müdürü Zafer Yılmaz'a Bursaspor forması hediye etti. Zafer Yılmaz da Sağlam'a Sürat Kargo şapkası takdim etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!