Burak'ı ver Caner'i al

Güncelleme Tarihi:

Burakı ver Caneri al
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2007 10:14

Rus ekibi CSKA Moskova'dan Beşiktaş'a Burak - Caner değişikliği önerisi.

Haberin Devamı

Fanatik gazetesinin haberine göre: "CSKA'yla her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş'a, Rus ekibinden ilginç bir teklif geldi: Sezon sonunda Burak Yılmaz'ı verin, Caner'in bonservisini alın...

4 milyon Euro’ya almışlardı
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Beşiktaş, CSKA Moskova’nın yıldızı Caner Erkin’e kancayı atmıştı. Genç futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan ve kiralık olarak el sıkışan Siyah-Beyazlılar, CSKA Moskova’yla bonservis konusunu da görüştü. Geçen sezon başında Caner için Manisa’ya 4 milyon Euro ödeyen Ruslar, “Oyuncumuzu 6 aylığına kiralayın. Sezon sonunda ise Burak Yılmaz karşılığında bonservisini size verelim” önerisini yaptı.

Daum da harekete geçti
Bilindiği gibi sezon başında bir başka Rus ekibi Spartak Moskova da Burak Yılmaz’a talip olmuştu. Başkan Yıldırım Demirören de, genç yıldız için 6 milyon Euro’luk cazip bir teklif aldıklarını ancak kabul etmediklerini dile getirmişti. Bu arada Köln’ün başında bulunan Christoph Daum’un da Burak’ı istediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın, “Burak’ı çok beğeniyorum. Planlamamızı yaptık. Sezon sonunda kendisine 4.5 milyon Euro ödeyebiliriz” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Şimdi tatil yapıyor!
Rus Ligi’nde fazla forma şansı bulamayan Caner Erkin, sezonun son haftalarında form tutmasına karşın takımına katkı sağlayamadı. Rusya’da liglerin sona ermesiyle birlikte Caner de tatile çıktı. Genç futbolcu, Beşiktaş’a transfer olursa tatil yapmadan yine sahalara dönecek."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!