"Burada olmak çok farklı bir şey"

Güncelleme Tarihi:

Burada olmak çok farklı bir şey
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2012 17:35

Londra’da 4 Eylül’de piste çıkacak olan Ayşegül Tahtakale, antrenmanlarına aralıksız devam ediyor.

Haberin Devamı

 Daha çok taktik çalışmalar yapan sporcumuz, ortamın güzelliği karşısında büyülendi.

Paralimpik Oyunları öncesi Ankara ve farklı illerde sıkı bir antrenman yaparak Londra’ya hazırlanan sporcumuz Ayşegül Tahtakale, dur durak bilmiyor.

Federasyon Atletizm Koordinatörü Güven karakuş yönetiminde çalışmalarına devam eden Ayşegül Tahtakale, ortamın güzelliği karşısında hayranlığını gizleyemiyor. Daha çok taktik ve stil çalışmasına yönelik antrenman yapan Ayşegül Tahtakale, Londra’da binlerce sporcunun bir arada bulunduğunu ve bu durumun kendisini çok etkilediğini ifade ederek, “Burada olmak çok farklı bir duygu” dedi.

İlk defa böylesine büyük bir organizasyonda yarışacağını ve bu durumun kendisini olumlu yönde etkilediğini belirten başarılı atletimiz, yarışmalarda en iyi dereceyi elde ederek Türkiye’ye döneceğini söyledi.

KAFİLEMİZ EL ÜSTÜNDE …

Londra Paralimpik Oyunları’nda yarışacak olan sporcumuz Ayşegül Tahtakale ve Türk ekibi, diğer ülkelerin sporcu ve yöneticileriyle sıcak ve samimi bir ilişki içine girerek yeni dostluklar kuruyor.

Londra’da 29 Ağustos’ta açılışı yapılacak olan Paralimpik Oyunları öncesi sporcumuz Ayşegül Tahtakale ile antrenör ve yöneticilerimiz, diğer ülkelerin sporcularıyla yakın bir ilişkiye girerek yeni dostluklar kuruyor.  

Gerek olimpiyat köyünde gerek antrenmanın yapıldığı arenada farklı ülke sporcu ve yöneticileriyle bir araya gelerek hem fikir alışverişinde bulunuyor hem de birbirlerine hediyeler vererek yeni arkadaşlar ediniyor.

4 Eylül tarihinde piste çıkacak olan sporcumuz Ayşegül Tahtakale, özellikle Kamerun, Güney Afrika, Garey Kore, Almanya, Avusturya, Avustralyalı sporcularla oyunlar köyünde bir araya gelerek meslektaşlarına hediyeler verdi.

Ayrıca Londra Belediye Başkanı ve diğer görevlilerde Ayşegül Tahtakale ile tanışarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Yerel belediye başkanına Türk bayrağı ve çeşitli hediyeler veren sporcumuz Ayşegül Tahtakale ve antrenör Güven Karakuş, Londra’daki ortamın mükemmel olduğunu vurguladı.

GÜMÜŞ’TEN RESMİ ZİYARETLER

Bu arada Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş de Londra’da oyunlar başlayıncaya kadar diğer ülkelerin delegasyon başkanları ile görüşerek ikili anlaşmalar yapıyor. Özellikle INAS ve IPC’nin önde gelen yetkilileriyle bir araya gelen Gümüş, önümüzdeki sene İstanbul’da yapılacak olan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’na bu önemli kişileri davet ederek ilişkilerini en üst seviyeye taşıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!