Bulunduğumuz durumdan kurtulmak istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Bulunduğumuz durumdan kurtulmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2012 09:39

Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur, “Tek hedefimiz var, bulunduğumuz durumdan kurtulmak” dedi.

Olin Edirne ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Taştimur, düzenlediği basın toplantısında, neden geri döndüğünü ve hakkındaki spekülasyonlara cevap verdi.

Olin Edirne'nin birinci lige çıkmasında çok büyük katkısı olduğunu ifade eden Taştimur, sezon başında da çeşitli sıkıntıları dile getirdiğini anımsattı.

Olin Edirne'nin tecrübesizlik sonucu bu durumda olduğunu savunan Gökhan Taştimur, “Maalesef 'tecrübe' diyeceğim veya belki 'liderlik' diyeceğim. Siz adını ne koyarsanız koyun. 'Gestapo' diyeceğim. Her şeyin olduğu bir yerde tek bir kanaldan gidişte aksilik oldu ve bugünkü bulunduğumuz durumdayız. Bizim tek bir hedefimiz var, bulunduğumuz durumdan kurtulmak, uzaklaşmak. Bunun için çok ciddi emek vermemiz lazım” diye konuştu.
Olin Edirne'den ayrıldıktan sonra kendisine gelen teklifleri Olin Edirne'yi çok sevdiği için nazikçe reddettiğini anlatan Taştimur, şöyle devam etti:
“Burayı bırakmak kolay değil. Ben görevi fiilen bıraktım ama manen bırakmadım. Aklımın burada olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Bana 'gel bu durumu düzelt' denmeseydi, belki de ben ertesi gün kendim gelip bu durumu düzeltecektim. Amigoluk yapmam gerekiyorsa, amigoluk yapacaktım. Kim ne derse desin, umurumda değil, benim için maddiyat önemli değil.
Bizi bu duruma getiren maalesef ilk sene birinci ligde yaşadığımız ortam. Birinci sene ligde durmamız gereken yerde durmasını bilemedik. Geçen yıl dörtnala gittik. Frenlemek gerekiyordu ama beceremedik. Biz ligde ilk sene yaşamasını öğrenmemiz gerekirken dörtnala gittik. Onun dezavantajlarını bu senenin başından itibaren yaşamaya başladık.”

Kendisinin korkup kaçtığı yönünde çeşitli açıklamalarda bulunulduğunu da anımsatan Taştimur, şunları kaydetti:
“Burada ne işim var şimdi. Gökhan Taştimur'un kim, ne zaman kaçtığını gördü? Gökhan Taştimur, her zaman dava adamıdır. Benim kaçmam diye bir şey söz konusu değil. Bunu hissetmesem geri dönmezdim.”
Erdem Can'ın çok iyi bir antrenör olduğunu da vurgulayan Taştimur, bundan sonra Olin Edirne'de antrenör Murat Alkaş ve Onur Gencer ile birlikte görev yapacaklarını da sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!