Bülent Yıldırım’ın verdiği karar olay oldu

Güncelleme Tarihi:

Bülent Yıldırım’ın verdiği karar olay oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 19:51

TFF 1. Lig’deki Gaziantep BB-Eskişehirspor maçında ev sahibi ekipten Himmet Ertürk’ün elle oynamasını görmeyen Bülent Yıldırım korner kararı verdi. Es-Esli oyuncular ve teknik heyet bu karara uzun süre itiraz etti.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig 16. haftasında oynanan Gaziantep Büyükşehir – Eskişehirspor maçının ilk yarısının sonlarına doğru hakem Bülent Yıldırım tartışmalı bir karara imza attı.

Gaziantep Büyükşehir ile Eskişehirspor arasında oynanan maçın ilk yarısında dakikalar 42’yi gösteriyorken, gelişen Eskişehirspor atağında son derece ilginç bir an yaşandı.

ELİYLE MÜDAHALE ETTİ
Eskişehirspor atağında sağ kanattan ceza sahasına gelen ortada Gaziantep Büyükşehir futbolcusu Himmet Ertürk topa kafayla müdahale etmek isterken sol eliyle müdahale etti fakat hakem Bülent Yıldırım korner kararını verdi. Bu kararın ardından Eskişehirspor’da bütün futbolcular bir anda Bülent Yıldırım’ın etrafında toplanırken, yedek futbolcular ve teknik heyet de bir anda yerinden fırladı.

İlk yarısı 0-0 berabere biten Gaziantep Büyükşehir – Eskişehirspor maçında soyunma odasına giderken kırmızı siyahlı futbolcuların hakem Bülent Yıldırım’a itirazları sürüyordu. (Sporcope)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!