Bülent ipleri kopardı

Güncelleme Tarihi:

Bülent ipleri kopardı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Galtasaray'ın iç transfer görüşmelerinde anlaşma sağlayamadığı emektar futbolcusu Bülent Uygun, sarı kırmızılı kulüple ipleri kopardı. Galatasaray yönetiminin 300 milyar liralık bonservis bedeliyle satış listesine koyduğu tecrübeli futbolcuyu dün yöneticiler imza atması için kulüpte beklediler. Ancak, ‘‘Bana 36 milyarı peşin, 300 milyar teklif ediyorlar, sanki dalga geçiyorlar’’ diyen Bülent görüşmelere gitmedi.

Cimbom bugün Avusturya yolcusu

Yenisezon hazırlıkları için önceki gün sahaya inen Galatasaraylı futbolcular bugün yurtdışı kampı için Avusturya'ya gidiyor. Avusturya'nın Siefeld kentinde 16 gün kamp yapacak olan sarı kırmızılılar burada iki hazırlık maçı oynayacak. Galatasaray Avusturya kampında 11 Temmuz'da Banik Ostrava 14 Temmuz'da da Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek.

Ufuk kulüp arıyor

G.SARAY Yönetimi'nin iç transferde anlaşma sağlayamadığı oyuncular arasında yer alan futbolcularından olan Ufuk Talay, kulüp arıyor. G.Saray Yönetimi'nin kendisine önerdiği parayı kabul etmesinin mümkün olmadığını belirten genç futbolcu, ‘‘Beni isteyen kulüpler var. Ancak 400 milyar liralık bonservis bedelim bana talip olan kulüpleri zorluyor’’ dedi.

Bakırköyspor'a 8 futbolcu

G.Saray, pilot takımı Bakırköyspor'a 8 futbolcu veriyor. Sarı kınmızılılar, sezon hazırlıkları öncesinde 36 kişi olan ve 28'e indirdiği kamp kadrosundan arta kalan 8 futbolcuyu Bakırköyspor'a verecek. teknik direktörlüğünü Ahmet Ceyhan'ın yaptığı Bakırköyspor'da G.Saray alt yapısından genç futbolcular bir yıllığına kiralık olarak oynayacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!