Bugünü kaybettik, yarınımız meçhul

Güncelleme Tarihi:

Bugünü kaybettik, yarınımız meçhul
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2014 00:20

Fransa’nın evsahipliğinde yapılacak 2016 Avrupa Şampiyonası trenine kaçırıldı gözüyle bakan otoriteler, özellikle teknik yönetim seviyesindeki büyük hatalara dikkat çekti. Yazarlarımıza göre, geleceğe odaklanırken mevcut anlayışı değiştirmek gerekiyor.

Haberin Devamı

HAKAN ÜNSAL: PROBLEM FATİH TERİM’DE

EN iyi üçüncü olarak direkt finallere gitmek veya play off’tan çıkma ihtimalimiz bence yok. 2016 artık seyredeğimiz bir turnuva haline döndü. Hocanın durumu çok sıkıntılı ve ortada. Bir sistemimiz, futbol anlayışımız, kültürümüz yok. Asıl problem, şu dönem itibariyle milli takımda değil.
SIKINTI VAR
Hocanın bence ciddi sıkıntıları var. O da bu sıkıntıları direkt takıma yansıtıyor. 2018 Rusya’ya bakalım
artık...

İLKER YASİN: SORUN ‘FUTBOL’ DEĞİL

MİLLİ Takım’ın Fransa 2016’ya katılabileceğini düşünmüyorum. Üçüncülük için Hollanda bizden çok daha fazla şansa sahip. Yeni bir yapılanmanın içine girilmesi ve Türk futbolunun son 3 yıldır içinde bulunduğu siyasetin ehil olmayan kadrolarla futbola müdahalesinin ortadan kalkması lazım.
PROBLEM BÜYÜK
Sorun teknik direktör, futbolcu sorunu değil. Büyük problemler ile karşı karşıya, futbol değil Türk sporu...

Haberin Devamı

OGÜN TEMİZKANOĞLU: İŞ İŞTEN GEÇTİ

ÜÇÜNCÜLÜK için çok büyük avantajlara sahip değil Türkiye... Çünkü bu yarışta rakibi büyük ihtimalle Hollanda olacaktır. Önemli nokta şu... Fatih Hoca’nın söylediği yapılanmaya, daha turnuvanın eleme maçları başlamadan gitmesi gerekiyordu.
İş işten geçtikten sonra “Biz bu işe başlayacağız” demenin bir anlamı yok. Gruptan çıkmamızın imkansız değil ama çok zor olduğuna inanıyorum.

KANAT AKKAYA: KİMSE İŞİNİ YAPMIYOR

MATEMATİKSEL olarak şansımız var ama Milli Takım şu anda iyi bir takım değil. Çıkmayı başarabilecek bir kafa veya saha bütünlüğüne sahip değiller. Ne yaptıklarının farkında değiller. Gücümüzü abartıp, kendimizi olmadığımız bir yere koymakta üstümüze yok. Diğer takımları görüyoruz.
FUTBOL YOK
11 adam çıkıp sahada futbol oynayacak sonuçta. Hepsi profesyonel futbolcu, herkes biraz işini yapmalı.

KENAN BAŞARAN: ‘DÜŞÜK PROFİL’ SORUNU

GENEL olarak bir ‘yeniden yapılanma yalanı’ yüzünden, bugün özelindeyse oyun olarak düşük profilli isimlerden oluşan kadroyla mücadele edildiği için başarı gelmiyor.
Zaten iyi olmayan tribünlere bir de e-biletle darbe vurulması da futbolumuzu olumsuz etkiliyor.

Haberin Devamı

BAYRAM AYDIN: AVANTAJIMIZ YOK Kİ!

BANA göre gruptan çıkması çok zor Milli Takım’ın... Gerçi şanssız maçlar da oynadılar diyebiliriz. Çek Cumhuriyeti karşısında ilk yarıda maçı koparabilselerdi, Letonya’ya moralli gidip rahat galibiyetle dönebilirlerdi. Avantajımız da yok.

BİLGİN GÖKBERK: ÜLKE ÇIKAMAZ Kİ...

ÜLKE grup’tan çıkamıyor...
Takımı nasıl çıksın...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!