Bucaspor 3-5 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor 3-5 Fenerbahçe
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 25, 2011 00:00

Bucaspor'a konuk olan Fenerbahçe rakibini 5-3 mağlup ederek Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada averajla liderlik koltuğuna oturdu. Kanarya'nın 4. golünü atan Güiza rakip fileleri havalandırdıktan sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMIÂ

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR - Süleyman Arat'ın objektifinden

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftası eşine zor rastlanır bir maça sahne oldu. Bucaspor karşısında 3-1 geriye düşen Fenerbahçe sahadan 5-3'lük skorla galip ayrılmasını bildi.

Sarı Kanaryalar'a galibiyeti getiren golleri 17'de Emre Belözoğlu, 59 (pen) ile 62'de Alex de Souza, 74'te Daniel Güiza ve 90+2'te Andre Santos kaydetti. Ev sahibi takımın golleri 15. dakikada Musa Aydın ile 38. ve 53. dakikalarda Abdukadir Özgen'den geldi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 70'e yükselterek aynı puandaki Trabzonspor'un averajla üstüne çıktı ve liderlik koltuğuna oturdu. İzmir temsilcisi ise 24 puanla 16. sırada kaldı.

KOCAMAN: YENMESÄ°NÄ° BÄ°LDÄ°KÂ

KARAFIRTINALAR: SONUCA ÃœZGÃœNÃœMÂ

EMRE: MUSA BANA ADAMLIK ÖĞRETEMEZ

Haberin Devamı

ALEX: BÄ°ZE DERS OLMALIÂ

VOLKAN ARKADAÅžLARIM BENÄ° MAHÇUP ETMEDÄ°Â

İZMİR'DEKİ KADIKÖY - Ercan Saatçi yazıyor

F.BAHÇE 133 GÜNDÜR YENİLMİYOR

Ligde en son 16. haftada, 12 Aralık 2010 tarihinde deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, şu ana kadar oynadığı müsabakalarda 2011'de ligde yenilgi yüzü görmedi.

Ligin 17. haftasında Sivasspor'u 1-0 yenen Fenerbahçe, o müsabakayla birlikte oynadığı 14 maçta 13 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

DEPLASMANDA GALÄ°BÄ°YETLERE DEVAM

Ligde son deplasman mağlubiyetini 16. haftada Ankaragücü karşısında alan Fenerbahçe, o maçın ardından oynadığı 7 deplasman maçını da kazandı. Sarı lacivertli ekip, bu sezon şu ana kadar deplasmanda oynadığı 15 maçta topladığı 31 puanla, Trabzonspor'dan sonra en başarılı deplasman ekibi oldu.

GÜİZA 343 GÜN SONRA LİGDE GOL ATTI

Süper Lig'de en son golünü geçen sezon 16 Mayıs 2010'da oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçında atan Güiza, sonradan girdiği müsabakada takımının golünü kaydetti.

Bu sezon Süper Lig'de 2. kez şansı bulan İspanyol oyuncu, Süper Lig'de 343 gün sonra gol attı. Güiza, bu sezon 27 Ocak 2010'da Ziraat Türkiye Kupası maçında oynanan Fenerbahçe-Gençlerbirliği ve 7 Mart 2010'da Süper Lig'de oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakalarında forma giymişti.

Haberin Devamı

ALEX, BU SEZON 21. GOLÃœNE ULAÅžTI

Bugün takımına 2 gol birden kazandıran Fenerbahçe kaptanı Alex, bu sezon Süper Lig'deki 21. golünü kaydetti. Yıldız futbolcu, sezonun ilk yarısında Bucaspor'a 3 gol atmayı başarmıştı.

37 BÄ°N 174 BÄ°LETLÄ° Ä°ZLEYÄ°CÄ° TAKÄ°P ETTÄ°

Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmayı 37 bin 174 kişi izlerken, hasılat da 1 milyon 871 bin lira oldu.

Bucaspor'un, 51 bin 295 seyirci kapasiteli Atatürk Stadı'nda ligin ilk devresinde oynadığı Galatasaray karşılaşmasını 27 bin 936, Beşiktaş maçını ise 21 bin 601 biletli seyirci izlemişti.

FUTBOLCULAR BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Karşılaşmanın bitiminin ardından büyük sevinç yaşayan Fenerbahçeli futbolcular, coşkularını stadı dolduran seyircileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

Güiza ve Alex'e ayrı tezahüratlar yapan Fenerbahçeli taraftarlar büyük coşku yaşadılar.

Bucaspor 3-5 Fenerbahçe
Â

Şampiyonluk yarışı veren iki takımın kalan maçları şöyle:

Fenerbahçe: İBB, Karabükspor (D), Ankaragücü, Sivasspor (D)
Trabzonspor: G.Antepspor, Bucaspor (D), İBB, Karabükspor (D)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!