Buca Arena'da çalışmalar sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Buca Arenada çalışmalar sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 12:04

Spor Toto Süper Lig ekibi Bucaspor'un ilk yarıda kullanamadığı Buca Arena Stadı'ndaki genişletme ve revizyon çalışmaları devam ediyor.

Bucaspor Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Üstündağ, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, stadın ligin 19. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçına yetiştirilmesi için çalışmaların hızlandırıldığını belirtti.
Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Seyit Özkan ve Timur Yaykıran ile statta inceleme yapan ve mimar Murat Gençtürk'ten bilgi alan Üstündağ, tesisin Türkiye Futbol Federasyonu'nun kriterleri doğrultusunda yenilendiğini ifade etti.
Maraton tribünün arkasında yer alan ve “Beleş Tepe” olarak adlandırılan alanın da tarihe karıştığını kaydeden Üstündağ, şu bilgileri verdi: “Geçtiğimiz hafta TFF yetkilileri de çalışmalarımıza onay verdi. TFF Başkanı Mahmut Özgener, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu, Buca Belediye Başkanımız Ercan Tatı bu projeye büyük destek verdi. Kendilerine müteşekkiriz. Çalışmalarımız hızla sürüyor. Büyük bir terslik olmazsa Kasımpaşa maçı ile birlikte taraftarımızın da vereceği güçle bu statta yepyeni bir sayfa açacağız. İkinci yarıdaki en büyük transferimiz bir çok başarıya imza attığımız Buca Arena Stadı olacak.”
Yeni projeyle tribün kapasitesi 6 bin 100'den 10 bine çıkarılan statta, 1493 kişilik VIP locaları da yer alacak.

CARLOS KAMPA KATILIYOR

Diğer yandan Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren takımın kampına kaleci Carlos'un da katılacağı bildirildi. İzinli olduğu için bugüne kadar kampa katılamayan Carlos, teknik direktör Samet Aybaba ile bir görüşme yapacak. Kamp çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten teknik direktör Samet Aybaba, “Eksiklerimizi hızla gideriyoruz. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Futbolcularımın hırslı ve istekli çalışmaları bizleri mutlu ediyor” dedi.

Bucaspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçını yarın Almanya 2. Lig temsilcisi Ingolstadt FC ile yapacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!