Bu zemine 105 bin kişi bastı

Güncelleme Tarihi:

Bu zemine 105 bin kişi bastı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2010 00:00

Mayıs ayından beri konserler, bayram gösterileri, milli takım idmanları ve oynanan maçlar nedeniyle emektar stadın zemininde 5 ayda yaklaşık 105 bin kişi gezindi.

Haberin Devamı

QUARESMA ve Guti transferiyle sezona büyük sükse yaparak başlayan Beşiktaş’ı bu sezon rakiplerinden çok maçlarını oynadığı İnönü Stadı’nın kötü zemini düşündürüyor.Teknik Direktör Bernd Schuster başta olmak üzere oyuncuları isyan noktasına getiren emektar İnönü Stadı’nın zemininde Mayıs ayından bu yana yaklaşık 105 bin kişinin çimlere zarar verdiği ortaya çıktı.

Sıkıntı büyük

Büyük yıldızları milyon eurolar sayarak Beşiktaşlı yapan Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, stadın kötü zemininden duydukları sıkıntıyı saklamıyor ve “7 resmi maçın yanısıra milli takımımız da bizim stadımızda idman yapıyor. Bu da zemini haliyle etkiliyor” dediler.

Organizasyonlar bitirdi

Beşiktaş’ta tesislerden sorumlu yönetici Orhan Saka, 19 Mayıs törenleriyle başlayan süreçte yaklaşık 15 bin öğrencinin İnönü Stadı çimleri üzerinde gösteri yaptığını belirterek, “Daha önce gerçekleştirilen konser anlaşmaları nedeniyle toplam 105 bine yakın insan Mayıs ayından bugüne kadar İnönü Stadı zeminine ayak bastı. Bundan sonra bu tür organizasyonlar için çok daha titiz olacağız. Mükemmel bir kadro kurduk ama stadımızın zemini takımımızın kalitesine yakışmıyor” dedi.

Haberin Devamı

İşte emektar statta yapılan organİzasyonlar

Quaresma’nın muhteşem imza töreni

Saha içine sahne kuruldu, zemin olumsuz etkilendi.

Bahçeşehir Üniversitesi kep atma töreni

Haziran ayındaki törende saha içinde 5 bin kişi vardı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı

Törenler ve provalarda 4 günde yaklaşık 15 bin kişi çimlerin üzerindeydi.

3 gün süren Rock festivali

30 bin kişi İnönü çimlerinde gününü gün etti, çılgınca eğlendi.

Uzmanlar rapor hazırladı

Saka, saha zemininin ağır yükü artık kaldıramadığını da belirterek, “Kemer Golf Country sahalarının bakımını yapan şirket yetkilileri bizim için bir proje hazırladı. Bize bakım önerilerinde de bulundular. Ciddi bir takım yapıldı ve bu devam edecek. Zemini en kısa sürede eski haline getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

DİĞER ETKİNLİKLER

Haberin Devamı

Saadet Partisi mitingi (20 bin kişi çimlerdeydi)
Metalica konseri hazırlıkları 12 gün sürdü. Çimler kapalı kaldı.
 Grup Yorum konseri (35 bin kişi)
Guti’nin imza töreni (Saha içine sahne kuruldu)
Beşiktaş’ın maçları ve Avrupa Kupaları’ndaki rakiplerin idmanları
Milli Takım idmanları
Kasımpaşaspor’un 2 lig maçı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!