Bu yükü taşırım

Güncelleme Tarihi:

Bu yükü taşırım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2008 00:00

Aragones, İspanyol medyasına yaptığı açıklamada "Baskıya alışığım. Sırtım büyük, bu yükü taşıyabilirim. Kolay kolay pes etmem" yorumunu yaptı.

İSPANYA basını F.Bahçe Teknik Direktörü Luis Aragones’in inatçı kişiliği ile görevinin başında olduğunu yazdı. Şampiyonlar Ligi’ndeki Dinamo Kiev beraberliği sonrasında maçı izleyen EFE Ajansı muhabirinin bir sorusunu cevaplayan tecrübeli teknik adam, "Baskılar umrumda değil. Ben bu tip eleştirilere İspanya’da alışığım. Sırtım büyük, bu yükü taşırım" diye konuştu. Dünkü gazetelerde maç ile ilgili yorumlara fazla geniş yer verilmediği dikkatleri çekti. İspanyol gazeteci ise Luis Aragones’in kolay kolay pes etmeyeceğini ve Fenerbahçe’de başladığı görevi tamamlayacağını dile getirdi. Kayserispor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan futbolcularıyla dün sabah antrenmanından önce 10 dakikaya yakın saha içinde konuşan Aragones, ortaya konulan mücadeleden memnun olduğunu ancak skorun tatmin edici olmadığını dile getirerek, "Eğer gruptan çıkmak istiyorsak, içerde oynayacağımız iki maçı da kazanmalıyız. Bu kalite sizlerde var. Önemli olan maça iyi konsantre olabilmeniz" mesajını verdi.

Aragones Carlos’la özel görüştü

SÜPER Lig’de pazar günü Kayserispor’la karşılaşacak Fenerbahçe dün Samandıra’da hazırlıklarını sürdürdü. Dinamo Kiev maçında oynayan futbolculardan sadece Güiza, Emre, Alex, Lugano’nun çıkmadığı antrenmanda, teknik drektör Luis Aragones’in 10 dakika Roberto Carlos’la konuşması dikkat çekti. Avusturya kampında ayağı kırılan Deived de dün yapılan çift kale maçta joker olarak oynatılarak takımla çalışmalarını sürdürdü.

Bayramlaşma töreni bugün yapılacak

FENERBAHÇE Kulübü’nde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni bugün yapılacak. Bayramlaşma töreni Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde saat 10.30 ile 14.30 arasında gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!