Bu takımın teknik patronu benim

Güncelleme Tarihi:

Bu takımın teknik patronu benim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2008 00:00

Michael Skibbe, "Danışman olarak göreve getirilen Feldkamp benim işime karışmayacak. O, bize rakipleri analiz ederek yardımcı olacak" dedi.

GALATASARAY Teknik Direktörü Michael Skibbe, Olympiakos’u yenerek UEFA Kupası B Grubu’na iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söylerken, "Bu takımın patronu benim. Kimse işime karışmayacak" mesajı verdi. Danışman olarak göreve getirilen Feldkamp’ın kendileri adına rakipleri analiz etmekle görevli olduğunu ifade eden Alman hoca, "Ben, Leverkusen’de uzun yıllar sportif direktörüm olarak Rudi Völler ile yakın çalışma imkanı buldum. Burada da herkesle uyumlu ve sıkı biçimde çalışıyorum. Bu durum Feldkamp için de geçerli olacaktır.

İlk hedef gruptan çıkmak

Takımla ilgili bütün programlamalar ve kadronun idaresi benim işimdir. Bunu dışındaki yardım alınacak konularda Karl Heinz Feldkamp ile gayet güzel çalışabiliriz" dedi. Skibbe, Kadıköy’deki UEFA Kupası finali hedefi için de, "Başkanımız hedefini Kadıköy’de final olarak hazırladı. Bu doğrultuda mümkün mertebe UEFA’da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Grubumuzda 4 tane iyi takım var. Öncelikle bu gruptan çıkmalıyız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!