Bu sezon Avrupa'da Fener'in yılı olacak

Güncelleme Tarihi:

Bu sezon Avrupada Fenerin yılı olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2010 12:54

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, yeni sezonda hem Avrupa hem de Türkiye'de başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Didem Akın, Fenerbahçe Gazetesi'nde yer alan röportajında sarı-lacivertli takımın geçen sezon ligde başarılı olduğunu belirterek, “Bu sezon ki hedeflerimiz daha da büyüdü. Yeni sezonda hem Avrupa'da hem de Türkiye'de başarılı olmayı hedefliyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Çünkü Fenerbahçe bana göre Türkiye'nin sporda Avrupa'daki en önemli temsilcisidir. Fenerbahçe'nin kazandığı başarıları kimse görmezden gelemez. Herkes kabul etmelidir ki Fenerbahçe bir dünya kulübüdür. Yeni sezonda yaptığımız yatırımlarla Avrupa Ligi'nde büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu.

Yaptıkları transferlerle takımlarını güçlendirdiklerini dile getiren Akın, şunları kaydetti:
“Yeni hocamız Ratgeber çok tecrübeli biri. Bayan basketbolunu da yakından tanıyan biri. Avrupa hedeflerimiz için gerekli ve yerinde yatırımların yapıldığını söyleyebilirim. Dünya çapında oyuncular transfer ettik. Bunlarla Avrupa'da doğru işler yapmayı hedefliyoruz. Diana Taurasi gelmiş geçmiş en büyük bayan basketbolcu. Kendi mevkisi dışında birden fazla mevkide de oynayabilen bir sporcu. Takımı motive eden, her şekilde liderlik vasfına sahip bir oyuncu. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun katkılarıyla bir dünya yıldızını daha Fenerbahçe'ye kazandırmış olduk. Taurasi'nin Fenerbahçe'ye gelişiyle doğru işler yapılacağının garantisini verebilirim.”

Fenerbahçe'nin Avrupa'da bir marka haline geldiğini anlatan Didem Akın, “Bu sezon için Anna Vajda, Ivana Matoviç, Anna Horakova, Diana Taurasi gibi dünya yıldızlarını transfer ederek, Avrupa'da var olmak isteğimizi de göstermiş olduk. Avrupa Ligi kura çekimleri sırasında gördüm ki Fenerbahçe, Avrupa takımlarının çekindiği bir takım oldu. Ben bu sezonun Avrupa'da Fenerbahçe'nin yılı olacağını söylüyorum. Avrupa'da kaliteli takımlarla mücadele edeceğiz. Bu mücadelelerden de başarılıyla çıkacağımızı söyleyebilirim” değerlendirmesinde bulundu.

Didem Akın, sarı-lacivertli taraftarların yanlarında olmasını istediklerini dile getirerek, “Biz taraftarımızı seviyoruz. Her daim de yanımızda olmalarını istiyoruz. Bu sene zevkli bir basketbol oynanacağını söyleyebilirim. Kaliteli bir takımız ve taraftarımızın bu kaliteyi izlemesini istiyoruz. Yeni sezona tamamıyla hazır bir takımız. Antrenörümüz, oyuncularımız hepsi başarı için savaşacaklar. Bu sezonun güzel geçeceğini, umutlu olduğumuzu söyleyebilirim. Avrupa'da da olduğumuzu göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!