Bu sene çile senesi olacak

Güncelleme Tarihi:

Bu sene çile senesi olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 00:24

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Panik yok! Kararlıyız ve her şeyin farkındayız” diye yazsa da, taraftarların bu yıl çok beklentiye girmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’in ilk yarısı ve ikinci devrenin başında alınan kötü sonuçların ardından Trabzonspor, puan tablosunda 10. sırada yer alabildi. Türkiye Kupası’nda Akhisar’a yenilip elenen bordo mavililerde başkan Muharrem Usta, içini Twitter’da döktü.

Başkan Usta dün takipçileri ile paylaştığı tweet’te, “Panik yok! Kararlıyız ve her şeyin farkındayız. Sorunların hepsi bir plan çerçevesinde yola konulacak. Maalesef bu sene çile senesi olacak” diye yazdı.

HEDEFTEKİ ADAM MANDIRALI

Öte yandan Trabzonspor’la şu ana dek 2 maça çıkan teknik direktör Hami Mandıralı’nın, özellikle Akhisar’a yenilerek elenmesi taraftarların büyük tepkisine yol açtı. Mandıralı ise, “Ligde kalan maçlarda alacağımız sonuçlarla dördüncü sıraya kadar yükselme şansımız var” dedi.
Bordo mavililerin hocası sözlerini, “Trabzonspor’un mevcut kadrosuna baktığınız zaman bireysel olarak oyuncuların hepsi yetenekli ama takım olma olgusu adına sıkıntılar var. Bu, daha önceki süreçten gelen bir sıkıntı” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Son kale düştü bu sezon bitmez”

TRABZON’da yerel medya da, teknik direktör Hami Mandıralı’ya yüklendi. Akhisar yenilgisi sonrası yerel gazete başlıkları şöyle oldu... Günebakış Gazetesi: “Çöküş!”, Karadeniz Gazetesi, “Son kale de düştü. Bu sezon bitmezzz... ”, Taka Gazetesi: “Hami’nin ikramı”, Kuzey Ekspres Gazetesi: “Sezon finali! TrabzonSTOP”.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!