Bu mu lider?

Güncelleme Tarihi:

Bu mu lider
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 1997 00:00

Hasan YILMAZER
Haberin Devamı

İki sarı lacivertli takım sahadaydı. Biri lig lideri, öteki düşme hattında. Ama gel gör ki, sonuncu, lidere kök söktürdü.

Fenerbahçe'de Selahattin ve Högh'ün dışında top oynayanı görmek olanaksızdı. Forvette, Boliç'le Okocha, onunla da bizim İlie kötü oynamakta yarıştılar.

FORMSUZDULAR

Yanlarda ise Halil İbrahim'le Erol ve de İlker aynı havayı çalıyordu. Halbuki maç öncesi Fener seyircisi, Şampiyonlar Ligi'ymiş, UEFA Kupası'ymış, hepsi bir yana, Türkiye Ligi var ya onun havası başka, havası içinde stadı doldurmuş, Fener'i ölesiye destekliyordu. İlk half-time Fener'in kötü oyunuyla geçti.

Umut ikinci devreye kaldı. Fener ikinci devreye Saffet'le başladı ve 46. dakikada onun düşürülmesiyle penaltıyı buldu. Gel gör ki Okocha, topa vurmayı beceremedi ve de kaçırdı. 3 dakika sonra da iki metreden zoru yapıp, topu dışarı attı.

Fener seyircisi bugüne kadar bu kadar kötü bir Okocha ve onunla birlikte böylesine sıradan bir Fenerbahçe seyretmemişti.

Fener o denli kötü oynuyordu ki Ankaragücü sanki 20 kişi görünüyordu. Son dakikalarda o Ankaragücü üst üste gol kaçıran oldu. Düşünün ki Fener bugün galip gelse herşey ne kadar değişik olacaktı. Yazık, çok yazık...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!