Bu maç sezona bedel

Güncelleme Tarihi:

Bu maç sezona bedel
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2013 18:57

LİGDE çok zor günler yaşayan Trabzonspor, bu akşam Ziraat Türkiye Kupası’nda Avrupa kupalarına katılabilmek için son şans olarak gördüğü bir sezona bedel olan Sivasspor maçını oynayacak.

Haberin Devamı

 Bordo mavililer, Sivas’tan gol yemeden dönerek Avni Aker’deki rövanş için avantaj hedefliyor. Gelecek yıl Avrupa kupalarında oynayabilmek için tek şanslarının kupa olduğunu vurgulayan genel sekreter Hasan Yener, şunları söyledi:

‘ÜST SEVİYEDE MÜCADELE ETMELİYİZ’

“ÖNCE Sivas’ı, sonra da finaldeki rakibimizi yenerek kupayı 9. kez müzemize getirmeyi amaçlıyoruz. Kupayı kazanmak için mücadelemizin üst seviyede olması gerek. Kötü geçen bir sezonda Türkiye Kupas’ını kazanmak bizim için adeta ilaç olacak. Bu nedenle Sivas’taki ilk maçta gol yememek, hatta atacağımız gol veya gollerle avantaj sağlamak önem-li.”

HALİL İLE ADRİAN SAHADA

TOLUNAY Kafkas, Orduspor maçında ikinci yarıda oyuna girdikten sonra galibiyetin mimarı olan Adrian ve Halil’i Sivas karşılaşmasında ilk 11’de oynatıyor. Kafkas, kaleyi önceki kupa maçlarında olduğu gibi Tolga’ya emanet edecek.
Orduspor maçındaki bir pozisyonda darbe aldığı başına 6 dikiş atılan Giray’ın yapılacak son kontrollerinde oynamasına mani bir durum görülürse Mustafa’nın yanında Celustka sahaya sürülebilecek.

Haberin Devamı

Kupada ilk kozlar paylaşılıyor

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda yarı finalin ilk maçında Sivasspor, Trabzonspor’u ağırlıyor. Yiğidolar’da sakat olan Cerny mücadelede forma giyemeyecek. Bordo mavililerde ise sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken özel izin alan Bamba kadroda yer almıyor.

MUHTEMEL 11’LER

SİVASSPOR

Borjan
Uğur
Navratil
Ümit
Ziya
Grosicki
Kadİr
Hakan
Aatif
Erman
Eneramo

TRABZONSPOR

Tolga
Serkan
Mustafa
Gİray
Cech
Halil
Zokora
Adrian
Soner
Olcan
Henrique

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!